Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 06-45554897
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Op deze pagina vindt u het nieuwsarchief van de Korfbalvereniging Huizen

Nieuwsarchief 2002

Nieuwsarchief van 2002
15/12/2002Vreeswijk & Koebrugge sponsort Huizen D1
Bouwmaatschappij Vreeswijk & Koebrugge sponsort dit seizoen Huizen D1. Op zaterdag 23 november overhandigde de heer Westland namens het bouwbedrijf de nieuwe shirts aan het team. Naderhand behaalde de jonge Huizers al enkele goede resultaten in hun shirt, wat er toe heeft geleid dat het team op dit moment op een goede tweede plaats in hun poule staan. Een kampioenschap zit er zeker ook nog in.
Op de onderstaande foto poseren de spelers en speelsters van de D1 trots met hun nieuwe sponsorshirt, geflankeerd door de coaches Mike Keijer en Sietske van Agthoven.


14/11/2002Restaurant De Verborgen Parel is de nieuwe sponsor van senioren 1
Italiaans-Frans restaurant De Verborgen Parel is de nieuwe shirtsponsor van Huizen senioren 1. Dit restaurant sponsort sinds dit zaalseizoen het eerste team van Korfbalvereniging Huizen. Tijdens het Goois Zaalkampioenschap van 9 november jongstleden konden de nieuwe sponsorshirts voor het eerst worden bewonderd.
De Verborgen Parel is gevestigd op Oostermeent-Noord 3 in het paviljoen dat uitkijkt over de haven. Kortom: Breng allemaal een bezoek aan dit leuke restaurant!!! Hieronder staat een foto van senioren 1 in hun nieuwe shirts.
Huizen S1 in hun nieuwe sponsorshirts

10/11/2002Altius wint Goois Zaalkampioenschap 2002
Zaterdag 9 november was het weer zover, het Goois Zaalkampioenschap werd gespeeld in sporthal "De Meent" te Huizen. De ploegen van Huizen, Altius, DOC en Hilversum streden om de titel van Goois Zaalkampioen 2002 en de bijbehorende wisselbeker. Tevens mocht de winnaar de wedstrijdbal voor de finale, gesponsord door Snackbar Bambi Snack, meenemen. Het toernooi was zeer geslaagd en had in Altius haar verdiende winnaar.
Altius (uit Hilversum) won in de finale met 12-8 van DOC uit Bussum, nadat in de poulewedstrijden nog van dezelfde ploeg werd verloren. Huizen won in de troostfinale met 7-10 van Hilversum en werd zo derde.
Op het, door Restaurant De Verborgen Parel (hoofdsponsor), Slagerij J. van der Roest en Bakkerij H. Kruijmer gesponsorde toernooi, werd tevens een speler en speelster van het toernooi gekozen. Dit jaar waren dat Marion van Baardwijk van Altius en Harry Veerman van Huizen.
Hieronder alle uitslagen van het toernooi:
Huizen 1 - DOC 1 6-8
DOC 1 - Altius 1 9-7
Altius 1 - Hilversum 1 15-1
Hilversum 1 - Huizen 1 1-15
Huizen 1 - Altius 1 4-8
DOC 1 - Hilversum 1 13-6
Troostfinale: Hilversum 1 - Huizen 1 7-10
Finale: Altius 1 - DOC 1 12-8

1/11/2002Website Korfbalvereniging Huizen aangepast
De website van de Korfbalvereniging Huizen (www.kvhuizen.nl) is aangepast. Nadat Martijn de Jong de site ruim een jaar geleden heeft gebouwd, bleek dat hij de tijd niet meer had om de site bij te houden.
Daarom is de webredactie overgenomen door Erik van Zanen en Wilgert Velinga.
Deze gebeurtenis is meteen aanleiding geweest om de site geheel te vernieuwen. De eerste resultaten zijn nu online. In de toekomst zullen nog meer verbeteringen volgen. Voor suggesties en opmerkingen kunt u een bericht versturen aan de webredactie.
spankbang.cc