Bekijk hier het KVH protocol verantwoord sporten (Corona-regels)

Links

Hieronder vindt u enkele links naar korfbalgerelateerde websites. De links openen in een nieuw venster.

• KV Huizen op Facebook
    De KV Huizen Facebook-pagina
  •  Korfbal League
    De website met alle informatie over en van het hoogste korfbalniveau in Nederland
  •  Koninklijk Nederlands Korfbalverbond (KNKV)
    De site van de KNKV. Op de site van de korfbalbond staat veel informatie over het korfbalspel, over de bond en haar organisatie en over de landelijke korfbalcompetities in Nederland. Daarnaast is er o.a. een database met verenigingen, sporthallen, routebeschrijvingen, adresgegevens en websites.
  • KorfbalMasterz - spelregels en het spelregelbewijs
  •  Nederlandse Korfbal Trainers Vereniging (NKTV)
    De site van de Nederlandse Korfbal Trainers Vereniging.
  •  Nederlandse Korfbal Scheidsrechters Vereniging (NKSV)
    Deze site gaat over en is (vooral) voor de korfbalscheidsrechters. Er is o.a. veel te vinden over de spelregels van het korfbalspel.
  •  International Korfball Federation (IKF)
    De officiële site van de International Korfball Federation. Op deze site is veel aandacht voor het internationale korfbal.
  •  Korfbalstartpagina
    Het korfbalgedeelte van startpagina.com. Op deze site zijn veel links naar verenigingen en andere sites over korfbal verzameld.
  •  Korfbal.startkabel.nl
    Korfbal.startkabel.nl is een linkportal over korfbal, met veel links naar korfbal-gerelateerde websites.
  •  Competitiepagina van KC Antilopen
    Op de competitiepagina van de KC Antilopen (Leusden) wordt voor het gehele district Oost van de KNKV de uitslagen en standen bijgehouden. Deze zijn vaak sneller dan de KNKV, doordat gebruikers ze zelf invullen. Daarnaast een leuke statistiekenpagina, welke teams scoren gemiddeld het meest per wedstrijd.

Hieronder nog enkele andere links. Ook deze openen in een nieuw venster.

•  Gemeente Huizen
    De site van de gemeente Huizen. Hier vindt u alles over de gemeente waar de korfbalvereniging is gevestigd.
  •  Huizerplein
    Een startpagina naar allerlei websites over Huizen, van Huizers of Huizer verenigingen, bedrijven en organisaties.