Bekijk hier het KVH protocol verantwoord sporten (Corona-regels)

Vacature-overzicht

Hieronder staat een overzicht met de huidige vacatures binnen onze vereniging met daarbij een korte functiebeschrijving. Deze roept vermoedelijk vragen op. Wil je meer informatie over een functie stuur een mail naar info@kvhuizen.nl dan nemen we contact op om je verder te informeren. Vanzelfsprekend kan je je ook aanmelden via dit adres.

Wil je de vereniging graag helpen maar weet je niet goed waarmee laat ook dan van je horen. We kijken graag naar je wensen en waar we je talent in kunnen zetten!

Functie

Vrijwilligerscoördinator

Hét aanspreekpunt voor onze onmisbare vrijwilligers. Het gaat hier niet om de verantwoordelijkheid voor het invullen van de vacatures. Wel om het overzicht te houden wie welk vrijwilligerswerk doet, wie er extra hulp kan gebruiken en of de juiste personen op de juiste functies staan. Het kunnen invoeren van het nieuwe vrijwilligersbeleid zou fantastisch zijn!

Voorzitter bestuur

Wie o wie neemt het stokje van Theo Vijfhuize over in september 2022? Het is echt leuker dan je denkt! Theo vertelt je graag meer over deze functie.

Voorzitter sponsorcommissie

INGEVULD! We zijn blij te kunnen vermelden dat Tanja Ruizendaal, moeder van Emma (kangoeroes), Nova en Julia (F2) Schenk deze belangrijke functie wil uitvoeren.

Een commissie die enorm belangrijk is voor de vereniging om financieel gezond te blijven. Hou je van delegeren en coördineren? Dan is dit iets voor jou.

Webredacteur

INGEVULD! Jasper Smulders heeft zich gemeld en gaat met Erik bekijken wat hij hierin voor de vereniging kan betekenen. Dank Jasper!

De website van de KV Huizen is aan vernieuwing toe, wie durft deze uitdaging aan?

Technische Commissie:

Contactpersoon breedtekorfbal senioren

Binnen deze zeer goed draaiende, enthousiaste commissie ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van senioren 3, 4 en 5. Uiteraard staan de commissieleden je altijd bij indien nodig.

Redactielid magazine

We zijn op zoek naar iemand die enthousiast is en niet bang is om op (oud-leden), ouders of vrijwilligers af te stappen voor een interview of rubriek. Creativiteit kunnen we zeker gebruiken in deze commissie! Verder krijg je genoeg hulp van commissieleden die dit al een aantal jaren doen, dus je bent zeker niet op jezelf aangewezen.

Daarnaast is de vereniging altijd op zoek naar:

Scheidsrechters

Frequentie in overleg.

Ook gewenste leeftijdscategorie mag je aangeven.

Begeleiding en/of opleiding mogelijk.

Trainers en coaches

Het begeleiden van teams tijdens trainingen en/of wedstrijden.

Begeleiding en/of opleiding mogelijk.

Kantinemedewerkers

Voor trainingsavonden en zaterdagen.

Mogelijkheid om zelf in te plannen via de KNKV app.

Vrijwilligers voor zaaldiensten

Bediening van het scorebord.

Frequentie en tijdsduur altijd in overleg.

‘Oud-papier-lopers’

De bekende blauwe kliko’s in de vrachtwagen legen J

Op dinsdag- of woensdagavond.

Frequentie in overleg.