SponsorKliks, gratis sponsoren! 

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 06-45554897
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Definitieve Teamindeling Jeugd – seizoen 2022-2023

Hieronder (via Lees meer, red.) vinden jullie de definitieve teamindeling voor de jeugd en het G-team voor seizoen 22/23. Deze indeling is nog zonder trainers. Hier zijn we als TC nog druk mee bezig en zullen we z.s.m. communiceren op de website en in de nieuwsbrief. Dan zullen we ook informatie geven over hoe de voorbereiding van het komende seizoen eruit ziet (start trainingen, oefenwedstrijden, etc.). Vragen kunnen jullie altijd sturen naar tc@kvhuizen.nl.

Sportieve groet,
De Technische Commissie

Lees meer...

KVH kiest voor uitbreiding kunstgras

Maandag 16 mei heeft de Buitengewone Algemene Vergadering van de KVH vrijwel unaniem besloten voor uitbreiding van het huidige kunstgrasveld (bekijk hieronder, via Lees meer de tekening van de toekomstige situatie). Na een lange periode van overleg met de Gemeente Huizen en het Erfgooierscollege moest besloten worden een voorstel herindeling en contributie 2023 al dan niet te accepteren. Het bestuur gaf een toelichting op de historie, bedoeld overleg en de financiële gevolgen van wel of geen uitbreiding van het kunstgras. Na beantwoording van veel vragen besloot de vergadering dus het voorstel te accepteren. Vanaf nu breekt een periode van overleg aan over het pakket van eisen, de aanbesteding en daarna de concrete uitvoering die gepland staat voor het vroege voorjaar van 2023.

Lees meer...

Verslag bestuursvergadering en BAV 16 mei

Maandagavond 16 mei hadden we de bijzondere algemene vergadering over de uitbreiding van het kunstgras en de bijbehorende contributieverhoging. Theo heeft vanuit het bestuur verteld over wat er afgelopen tijd allemaal besproken is met de gemeente en het Erfgooierscollege en uitleg gegeven over de kosten en de contributieverhoging. Daarna werden vanuit de aanwezige leden enkele vragen gesteld. Bij het stemmen voor of tegen uitbreiding van het kunstgras en de bijbehorende contributieverhoging werd al gelijk duidelijk dat de uitbreiding van het kunstgras er gaat komen! Er waren 45 leden/ouders van leden aanwezig en unaniem werd gestemd voor de uitbreiding.
De complete notulen van deze vergadering zijn op te vragen bij het secretariaat. (info@kvhuizen.nl)

Lees meer...

Fun for Everyone toernooi 2022

Op vrijdag 17 juni vindt de speciale jubileum editie plaats van het FUN FOR EVERYONE TOERNOOI Aan dit toernooi mag iedereen meedoen, klein (4+) of groot, korfballer of niet, als het maar gezellig wordt. Je kunt je opgeven met familie, vrienden en/of collega’s

Er wordt mono-korfbal gespeeld, wat betekent dat een team uit minimaal 4 spelers moet bestaan. Voor de samenstelling van die teams geldt dat er maximaal twee korfballers in het veld mogen staan tijdens de wedstrijd. Het team mag wel uit meer korfballers bestaan, maar slechts twee mogen er dus spelen. 

Het toernooi begint om 18.00u, voor eten wordt gezorgd! Het veld is vanaf 17.15u beschikbaar om alvast wat te oefenen. Bij de poule-indeling zal rekening worden gehouden met spelniveau en met de leeftijd van de spelers (ook vanwege de eindtijd).

 Houd Facebook en de website in de gaten voor meer informatie over het toernooi (zoals de regels, aantal deelnemende teams en het toernooischema).

We kijken uit naar een leuke tweede editie van het toernooi en hopen dat een nieuwe editie geboren is.

Opgeven kan via dit inschrijfformulier. Inleveren via toernooi@kvhuizen.nl

Lees meer...

UITNODIGING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING kunstgras en contributie

Het bestuur nodigt alle leden en ouders van jeugdleden uit voor een Buitengewone Algemene Vergadering (BAV) op maandag 16 mei van 19.30 - uiterlijk 20.30 uur in de KVH kantine.

Agenda

 1. Opening 
 2. Stand van zaken uitbreiding kunstgras
 3. Financiële gevolgen uitbreiding kunstgras
 4. Besluit wel of geen uitbreiding kunstgras
 5. Sluiting
Voor de toelichting van de agendapunten en de stukken is er een aparte email naar alle leden gestuurd. Voor vragen kan contact worden opgenomen met het secretariaat (secretariaat@kvhuizen.nl).

School Korfbal Toernooi - vrijdag 10 juni - wij zoeken JOU! 

EINDELIJK! Op vrijdag 10 juni vindt het School Korfbal Toernooi (SKT) plaats voor de groepen 5 t/m 8 van basisscholen De Ark, De Parel, Rehoboth, van der Brugghen en de Tweemaster. Het toernooi zelf start om 15:00 uur en duurt tot +/- 18:00 uur. De uren hiervoor staan natuurlijk volledig in het teken van de opbouw van dit spectaculaire KVH evenement ter ere van ons 75-JARIG BESTAAN! 
Om deze dag tot een enorm succes te kunnen maken zijn wij op zoek naar vrijwilligers die deze dag willen helpen. Denk daarbij aan:
 • Begeleiders van groepjes 
 • Scheidsrechters
 • Opbouwers
 • Kantine personeel
 • EHBO’ers 
 • ‘KVH scouts’ die voor ons op zoek gaan naar de meest fanatieke en enthousiaste korfballende kinderen van die middag
 • Enz. 
Zou jij ons willen helpen deze dag? Uiteraard geldt dit als uren voor maatschappelijke stage en ook als je alleen ’s ochtends, juist alleen ’s middags, of maar een paar uurtjes kan helpen ben je zeer welkom. Moet je hiervoor een uurtje eerder weg van school? Laat het ons weten en er valt altijd iets te regelen.  Geef je op bij Jelmer Rebel. 
 
Laten we er met zoveel mogelijk vrijwilligers een fantastische dag van maken!!
spankbang.cc