SponsorKliks, gratis sponsoren! 

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 06-45554897
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Uitnodiging en voorlopige agenda JAV

Het bestuur nodigt alle leden en ouders van jeugdleden uit voor de Jaarlijkse Algemene Vergadering (JAV) op maandag 31 oktober 2022 om 20.00 uur in de KVH kantine.

Lees meer...

Spectaculaire start Grote Clubactie 2022

Afgelopen zaterdag is de Grote Clubactie 2022 van start gegaan, en het begin is spectaculair te noemen! ’s Avonds stond de teller al op 270 online loten, de meeste waren er bij de F2 verkocht. Ook kwam al de eerste foto binnen van een verkocht superlot! Deze is verkocht door Daan (C1) aan I Love Sushi uit de Oostermeent. Maar ook kwamen er nog meer kinderen om superloten vragen, omdat hier ook al een koper voor is gevonden. Kom maar door met die foto’s! Ook zijn er meerdere KVH kinderen gespot langs deuren en op de buurtbarbeque. Kortom, een zeer veelbelovende start die smaakt naar meer? 

Lees meer...

Het Vlaggenschip van Huizen weet niet te winnen van scherpschietende heren DSO (A)

 
Na een succesvolle voorbereiding, stonden de eerste thuiswedstrijden voor de selectie van KV
Huizen afgelopen zaterdag op de agenda. Met af en toe wisselvalige weersomstandigheden – lees
door weer in wind – trapte Huizen 2 om 14:15 uur af met de uiteindelijk eerste overwinning van het
seizoen (13-11). Vervolgens mocht om Huizen 1 aantreden tegen dezelfde club DSO (A) 1.

Lees meer...

KVH zoekt Hulp bij Clinics

Op vrijdag 30 september, 7 en 14 oktober tussen 16:00 en 17:00 uur organiseert de KVH in samenwerking met de buurtsportcoaches 3 clinics voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.  Dit is op ons eigen kunstgrasveld (of in de zaal, bij slecht weer).  Wij zijn hiervoor op zoek naar enthousiaste jeugdspelers/trainers/ouders die hierbij willen helpen! Ook als je 1 van de 3 vrijdagen kan helpen is dat heel welkom. Interesse? Stuur een bericht naar Jelmer Rebel.

Nieuw wedstrijdsecretariaat jeugd: welkom Judith en Marion!! 

Vanaf nu hebben wij een nieuwe wedstrijdsecretariaat jeugd. Judith Visser wordt dit voor de A/B/C jeugd, Marion Keijer voor de D/E/F jeugd. Er is één e-mailadres waarop beide dames te bereiken zijn (zij lezen allebei deze mail): wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl Dit is dezelfde mail als altijd. 

Lees meer...

Rinus Jongeneel overleden

Afgelopen maandag ontvingen wij het bericht dat in die vroege ochtend Rinus Jongeneel (70) onverwachts in zijn slaap is overleden. Rinus zijn korfbalroots liggen bij KIOS in Nieuw Vennep en enkele jaren na zijn verhuizing naar Blaricum werd hij begin jaren 80 trainer/coach en speler van senioren 1. 

Lees meer...

spankbang.cc