Bekijk hier het KVH protocol verantwoord sporten (Corona-regels)

Black friday, kerst en Sinterklaas, vergeet niet de KVH te sponsoren.

Aankomende week is het weer Black Friday! Vergeet niet de KVH gratis te sponsoren door te bestellen met sponsorkliks!

Als jij via deze link iets koopt, bijvoorbeeld bij Coolblue, About You of Bol, dan ontvangt Korfbalvereniging Huizen geld van SponsorKliks. De link bevat nl. een code om Korfbalvereniging Huizen te herkennen en jij betaalt hetzelfde als je direct naar de webwinkel gaat, vandaar "gratis sponsoren". Bekijk andere winkels op de SponsorKliks-pagina van Korfbalvereniging Huizen via: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=9066&so=tma
Je kan ook de knop linksboven op de website gebruiken.

Speciale actie voor Korfballers bij hockeybrouwerij.nl

Nieuwe zaalschoenen nodig, kom naar de winkel aan de Havenstraat 13 met deze kortingsbon en scoor maar liefst 25% korting op de aankoop van zaalschoenen!!
Volg/like de Hockeybrouwerij ook op Facebook.

Foto's oefenwedstrijden 21 november

Afgelopen zaterdag 21 november speelde onze jeugd F t/m V onderlinge oefenwedstrijden. Bekijk via deze link de foto's, met dank aan Remco Veenendaal.

Update Grote Clubactie

Bijna alle boekjes van de Grote Clubactie zijn inmiddels ingeleverd, nog 10 kinderen mogen dat deze week doen bij Mike (trainer D1), of in de inleverdoos die in de gang staat bij het sleutelbakje.

Nog geen loten gekocht of wil je zelf nog doorgaan met online loten verkopen? Dit kan nog tot 30 november via https://clubactie.nl/lot/korfbalvereniging-huizen/200143.

Na 30 november zullen we de eindstand bekend maken en aan alle kinderen die 5 of meer loten hebben verkocht hun welverdiende prijs uitreiken. Heb je nog tips of vragen neem dan contact op met Mike Keijer.

Ga zo door allemaal en steun de KV Huizen, juist nu!

Corona update 8 november

Op de persconferentie is de periode van de lopende maatregelen met twee weken verlengd. Voor de sport en dus ook voor ons is er eigenlijk niets veranderd, behalve dat senioren nog slechts in tweetallen mogen trainen. Dat betekent dat gedurende deze twee weken de seniorentrainingen nog steeds geen doorgang vinden. Voor de veldcompetitie is het vervolg inmiddels duidelijk. De competitie voor het breedtekorfbal wordt als gespeeld beschouwd, dat betekent dat niet gespeelde wedstrijden niet worden ingehaald.  Voor het wedstrijdkorfbal zullen de uitgevallen wedstrijden na de zaalcompetitie worden ingehaald. Voor de zaalcompetitie is nog veel onzeker. Voor nu staat de eerste competitiedag op zaterdag 5 december, maar alles is afhankelijk van al dan niet verlenging dan wel verscherping van de maatregelen. Vooruitlopend daarop heeft het KNKV een zgn. routekaart ontwikkeld, waarop te zien is hoe de competitie verloopt afhankelijk van op welke dag die kan beginnen. We kijken met spanning uit naar de eerst volgende persconferentie.

Vanuit de KVH zelf graag jullie aandacht voor de volgende punten:
  • Ook bij de KVH zijn inmiddels een paar leden besmet geweest. We hebben de vraag gekregen waarom we daar geen melding van maken. Om privacyredenen maken we bij een besmetting niet breed bekend welk lid het betreft, we informeren alleen de direct betrokkenen in de teamomgeving en volgen voor evt. te nemen interne maatregelen het advies van de GGD en de richtlijnen van KNKV/NOC*NSF.
  • Om vragen over corona vanuit de vereniging in een breder verband te kunnen overleggen, wordt gewerkt aan de vorming van een klein ‘Coronateam’ (vertegenwoordiging bestuur en technische commissie) die in gezamenlijkheid besluiten hoe om te gaan met vragen en situaties rondom corona.
  • In de hoop dat de maatregelen voor senioren binnenkort weer versoepeld worden naar trainingen in minimaal viertallen, wordt alvast nagedacht over een trainingsschema waarbij zo mogelijk alle seniorenteams wekelijks minimaal een training kunnen afwerken. Daarmee blijven spelers fit en zijn de teams klaar om de competitie op elk moment te kunnen beginnen. Maar natuurlijk zijn er voor iedereen privé ook allerlei mogelijkheden om fit te blijven …
  • Tegelijkertijd wordt door de technische commissie bekeken of het mogelijk is op zaterdag onderlinge wedstrijden te spelen tussen jeugdteams; LET OP: publiek is niet toegestaan.
  • Tot slot, er zijn weer steunmaatregelen in de maak om de financiele gevolgen van de corona maatregelen voor de sport tot een minimum te beperken; we volgen de totstandkoming van die steunmaatregelen natuurlijk op de voet.