Inschrijven kamp 2020

Let op: inschrijving is verlengd tot 15 februari, dus geef je nog snel op. Dit wil je niet missen!!!

De inschrijving voor het kamp van 2020 is GEOPEND!! Het kamp vindt plaats bij YMCA Leusden van 20 mei – 23 mei en de kosten zijn €55,- p.p. In de kantine hangt een inschrijfformulier waarop de kinderen hun voornaam kunnen zetten en het team waarin ze spelen. Uiteraard moeten de ouders hiervoor toestemming geven d.m.v. een handtekening. Aanmelden kan ook via kampcommissie@kvhuizen.nl of een appje naar Judith of Sjaak (telefoonnummers staan in de nieuwsbrief).

Lees meer...

7 februari: schaatsen

Vrijdag 7 februari willen wij met de korfbal schaatsen in Biddinghuizen! Dit wil je natuurlijk niet missen! Geef je snel op! Vol daarvoor dit formulier in en lever het (samen met de gepaste entreekosten en eventueel de kosten voor schaatshuur) in bij je trainer.

Wanneer: Vrijdagavond 7 februari
Tijd: 18.15 uur verzamelen op de korfbal. We zullen rond 22.00 uur weer terug zijn op de korfbal.
Waar: FlevOnice te Biddinghuizen
Kosten: Entreekosten tot 12 jaar € 5,50 / Entreekosten vanaf 12 jaar € 8,00
Schaatshuur:  €7,50
Vervoer: Natuurlijk komen we daar niet zonder auto’s, vraag aan je ouders of zij kunnen brengen of halen!

Verder: Voor iets lekkers wordt gezorgd deze avond! OPGEVEN KAN TOT UITERLIJK 1 FEBRUARI

31 januari: filmavond E en F-jeugd

Op vrijdagavond 31 januari organiseert de KVH-in-Actie een filmavond voor de E- en F-jeugd. Het duurt van 19:00 tot 20:30 en is in de kantine. Ook vriendjes en vriendinnetjes die niet korfballen zijn welkom.

- save the date - VRIJWILLIGERSAVOND - save the date

Op vrijdag 28 februari (ongeveer 18.00 tot 21.00 uur) zullen we onze jaarlijkse vrijwilligersavond houden. Ben je vrijwilliger van onze vereniging, hou deze avond dan vrij. Een persoonlijke uitnodiging volgt binnenkort.

December inkopen doen? Bij o.a. Bol.com? Denk aan sponsorkliks!

Ga via naar sponsorkliks (logo links boven op de homepage) kies je winkel en doe je bestelling. Zonder enige moeite en zonder inschrijving help je de vereniging aan geld.
Naast Bol.com doen er ook veel andere webwinkels mee. Als je online gaat bestellen check even of je winkel erbij zit.
En wil je ook aan de KVH denken als je lekker gaat eten via thuisbezorgd.nl?

Notulen JAV 2019 gepubliceerd

Hierbij publiceert het bestuur de notulen van de Jaarlijkse Algemene Vergadering van 28 oktober 2019.
Om de notulen te lezen, klikt u op deze link. Hiervoor heeft u wel een mijnKVH-account nodig (zie rechtsboven in het menu).
Heeft u nog vragen over de notulen, neem contact op via secretariaat@kvhuizen.nl.