SponsorKliks, gratis sponsoren!  

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 035-5446035
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Huizen S2 kampioen

Afgelopen zaterdag haalde Huizen 2 het kampioenschap in de reserve vierde klasse binnen. Vanzelfsprekend hoort daar ook promotie naar de reserve derde klasse bij. Gefeliciteerd!
Aanstaande zaterdag speelt het tweede om 15.30 thuis. Dan zal het feestje nog dunnetjes worden overgedaan. Kom dus allemaal dit kampioenschap vieren in sporthal De Meent.
Op Facebook kan je meer foto's van  deze toppers vinden.

Jouw stem is geld waard voor de KVH in de Rabobank Clubkas Campagne!

Rabobank Gooi en Vechtstreek draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Gooi en Vechtstreek stelt in 2019 weer € 75.000,- beschikbaar! Ook de KV Huizen doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. 

Oproep aan alle leden

Het is voor ons belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden (als zij lid zijn van Rabobank Gooi en Vechtstreek) stemmen geven aan de KV Huizen tijdens de Clubkas Campagne. Lid van Rabobank Gooi en Vechtstreek? Breng dan je stem uit op www.mijnbankenik.nl/gvs/clubkascampagne

Bedankt voor jouw steun!

Lees meer...

Foto's 16 maart

Bekijk via deze link de foto's van de wedstrijden van F1, D2, C1 en B1 van zaterdag 16 maart. Met dank aan Remco Veenendaal

Waterkorfbal is terug: geef je nu op

Op vrijdag 12 april organiseert de KVH-in-Actie weer waterkorfbal voor de jeugd. Opgeven kan vanaf nu op het prikbord in de gang van de kantine.

29 maart: Pubquiz

Vrijdag 29 maart is het weer tijd voor de pubquiz. Vanaf 20.00 kunnen senioren, A-jeugd, ouders en vrienden van leden hun kennis weer testen.

Alle vrijwilligers van de KVH bedankt!

Afgelopen vrijdagavond hebben we met ruim 40 vrijwilligers genoten van een gezellige avond. Dankzij chefkok Jan Rene van Wessel, van Coctail, Grill en Dreams, konden alle aanwezigen genieten van een heerlijke Griekse maaltijd.

Op de vrijwilligersavond staan alle vrijwilligers van de vereniging in het middelpunt, het is hun avond als dank voor het werk wat zij verzetten voor de KVH. Van het af en toe ophalen van oud papier ophalen tot 3x in de week trainen en coachen van een team, het maakt niet uit. Iedereen die iets vrijwilligs voor de KVH doet was welkom. Een hoogtepuntje is altijd de bekendmaking van de Vrijwilliger van het jaar. Dit jaar is de prijs gegaan naar iemand die vorige jaar iets bijzonders voor de vereniging heeft gedaan. De eer voor 2018 is gegaan naar Jelmer Rebel; hij ontving naast mooie woorden en bloemen, de Theo Vijfhuize schaal.  

Lees meer...