SponsorKliks, gratis sponsoren! 
Bekijk hier het KVH protocol verantwoord sporten (Corona-regels)

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 035-5446035
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Nieuws TC voor komend seizoen

Via onderstaande links vinden jullie:

  • Definitieve teamindeling (jeugd en senioren) voor het seizoen 2021-2022, inclusief trainers
  • Trainingstijden - Deze trainingstijden gelden vanaf maandag 31 mei. Vanaf dan wordt er, zoals eerder gecommuniceerd, ook getraind in de nieuwe teams. De spelers die hebben aangegeven volgend seizoen geen lid meer te zijn van de KVH, zijn uiteraard van harte welkom om de resterende weken van het seizoen mee te trainen! Neem in dat geval even contact op met je huidige trainer bij welk team je het beste mee kan trainen.
  • Oefenwedstrijden - Hiervoor geldt dat de nieuwe trainers binnenkort zullen inventariseren wie hier wel en niet bij zijn.

Lees meer...

Uitslag 75-jaar Challenge en schutterstoernooien

 
KVH Jeugd en Senioren Schitteren tijdens Schutterstoernooi
Afgelopen weken deden veel KVH jeugd- en seniorenspelers mee aan het Schutterstoernooi. Veel lol, fanatisme en blije winnaars. Foto's hieronder (via Lees meer). 
 
Winnaars 75 Jaar KVH Challenge bekend
De afgelopen weken hebben alle jeugdteams via verschillende opdrachten gestreden om de titel ‘KVH 75 Jaar Challenge’. Na veel fanatisme, plezier en een spannende strijd werd (de nieuwe) Huizen D1 uiteindelijk tot winnaar gekroond! De cadeautjes voor de rest van de teams volgen na de zomervakantie… Foto's via Lees meer.

Lees meer...

KVH 75 jaar

26 juni: vandaag bestaat de KVH 75 jaar. Een geweldige mijlpaal voor iedereen die bij de club betrokken is. We kijken uit naar een ‘nieuw’ jubileumjaar dat vandaag begint met de 75 jaar KV Huizen Pubquiz Veel plezier en veel succes!! 
💛💚

Het nieuwe KVH MAGAZINE is uit

In deze gloednieuwe editie het Dreamteam van de KVH, een ware Team Battle, een modeshow met oude tenues en nog veel meer.

Het magazine op maandag 28 juni nog niet ontvangen? Stuur even een mail naar magazine@kvhuizen.nl 

Nieuwe KVH Kleedkamerpraat met Maikel en Arnold 

‘’Arnold gaat zingen als Maikel gaat dansen’’ 
Inmiddels staat er weer een nieuwe KVH Kleedkamerpraat online. Deze keer zijn hoofdtrainer Arnold en S5-speler en bestuurslid Maikel te gast. De aflevering met deze boezemvrienden en clubiconen wil je niet missen! Zie de link hieronder. ABONNEER op het Youtubekanaal van KV Huizen
https://youtu.be/5ZaCld3uVLQ

KVH 75 JAAR PUBQUIZ - Save the Date! 

Let op: helaas stond er tot en met woensdagavond een verkeerd e-mail-adres in dit bericht. Mocht je je hebben opgegeven t/m woensdag, dan is je aanmelding niet aangekomen. Stuur je aanmelding even opnieuw naar kvh-in-actie@kvhuizen.nl.

Op zaterdag 26 juni 2021 bestaat de KVH precies 75 jaar, helaas kan de dag/avond zoals wij dat graag hadden gezien niet doorgaan…

Toch willen we deze dag niet zomaar voorbij laten gaan en daarom organiseren wij voor jullie: De grote KVH 75 jaar Pubquiz!
Weet jij, je ouders of je vrienden alles van de KVH? Daag elkaar dan nu uit en vorm een team van maximaal 6 personen samen met je teamgenootjes, vrienden, je broers en zussen of je ouders. Verzin een leuke naam en geef je op. Meld je voor zaterdag 19 juni a.s. aan bij de KVH in actie (kvh-in-actie@kvhuizen.nl)

Lees meer...

spankbang.cc