Doelshoppen  

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 035-5446035
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Verenigingsnieuws

Op de JAV werd door meerdere leden de opmerking gemaakt dat er zo weinig bekend was over wat er allemaal gebeurt in en rond de vereniging. Ooit is het initiatief genomen periodiek een ‘Nieuw uit de bestuurskamer’ te schrijven, maar daar is eigenlijk behoorlijk de klad in gekomen. Niet goed te praten natuurlijk, maar het gebeurt wel ... Al eerder hebben we aangegeven dat het best lastig is vanuit het bestuur echt nieuws te brengen. Enerzijds omdat zaken vaak over een langere periode onderwerp van gesprek zijn en anderzijds omdat bestuurd wordt op afstand waardoor eigenlijk alleen de verschillende commissies zichtbaar actief zijn. 

Toch heeft het bestuur zich de opmerkingen natuurlijk wel aangetrokken en afgesproken is vanaf 2019 bij toerbeurt een ‘Verenigingsnieuws' te schrijven. Tegelijkertijd zien we zo een Verenigingsnieuws niet als het echt goede antwoord op de vraag vanuit de JAV. Binnenkort zullen we dan ook een overleg plannen met alle commissies wat de beste manier is om gezamenlijk alle leden en ouders van jeugdleden te laten weten wat er gebeurt en staat te gebeuren in en rond de vereniging.

Lees meer...

Vacature Hoofdtrainer/Coach Huizen Senioren 1

Korfbalvereniging Huizen zoekt voor seizoen 2019-2020 een trainer/coach (m/v) voor het 1ste team. Ons eerste team komt op het veld en in de zaal uit in de 3de klasse. Het eerste team is jong, leergierig en heeft potentie. Het team wil graag verder doorgroeien en zoekt daarbij een enthousiaste en ambitieuze trainer/coach met een heldere spelvisie, die duidelijk en opbouwend communiceert en zowel op individueel als team niveau weet te coachen. Het doel voor de komende jaren is het op een hoger niveau tillen van de selectie, het verder ontwikkelen van potentiële talenten en het verzorgen van een soepele doorstroming van de jeugd- naar seniorenteams.

Lees meer...

Update Kamp

De voorbereidingen voor het kamp zijn in volle gang. Er hebben zich 43 kinderen aangemeld en op vrijdag komen er nog 8 kinderen bij uit de F1 en F2.  Deze kinderen blijven 1 nachtje slapen. De kampleiding is ook zo goed als rond en de kampgroepjes zijn gevormd. Wij als kampcommissie hebben er weer zin in.

Verhoging kantineprijzen

Per 1 januari 2019 heeft de overheid besloten om het belastingtarief van verschillende producten te verhogen van 6 naar 9 procent. Dit heeft voor ons als vereniging gevolgen voor de inkoopprijzen van diverse producten. Mede hierdoor zijn wij genoodzaakt om de prijzen van verschillende producten in de kantine te verhogen. 

Wij rekenen op jullie begrip. 

Weer een super opbrengst bij de Grote Clubactie

Wat een geweldig Grote Clubactie resultaat weer voor de KVH. In totaal 1481 loten en een opbrengst van €3554. Deze opbrengst gaat naar de vervanging van de gele palen, ballen en pionnen. Goed voor de hele club dus! De teamprijs, een avondje discozwemmen, gaat naar de D1. Iedereen heeft enorm zijn of haar best gedaan, bedankt allemaal!

Lees meer...

Kamp 2019 - geef je nu op!

Net zoals vorig jaar gaan we dit jaar ook weer op kamp. We hebben een leuke locatie gevonden in Hierden en gaan daar heen van: Woensdagmiddag 29 mei  17.00  uur t/m Zaterdagmiddag 1 juni 18.00 uur. (met Hemelvaart).

Het kamp is voor de leden uit de F t/m 16-jarigen. Vul daarom z.s.m., voor 1 januari 2019, dit formulier samen met je ouder(s) in, en lever deze in bij Sjaak of Judith. Of stuur het formulier per email naar kampcommissie@kvhuizen.nl. Wees er snel bij, want we willen graag dat iedereen  weer meegaat. Na inschrijving krijg je een bevestigingsmail terug van de kampcommissie.

Lees meer...