SponsorKliks, gratis sponsoren!  

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 035-5446035
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Foto's 18 mei

Bekijk via deze link de foto's van de wedstrijden op 18 mei, met dank aan Remco Veenendaal.

Magazine mei uit

Vanaf zaterdag is het KVH Magazine uit! Deze editie weer een prachtige lay-out, een interview met de nieuwe hoofdcoach Brenda Voortman, Jong vs Oud, kritische kantinebeoordelingen en nog veel meer...
Het magazine op 1 juni nog steeds niet ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar magazine@kvhuizen.nl
 

Foto's 11 mei

Bekijk via deze link de foto's van de wedstrijden op 11 mei, met dank aan Remco Veenendaal.

13 mei: Ik-neem-je-mee-training

Na het grote succes in de zaal zal er ook op het veld de "Ik-neem-je-mee training" georganiseerd worden voor de C, D, E en F teams, op maandag 13 mei van 18 tot 19 uur.  Alle kinderen uit deze teams mogen andere kinderen meenemen die het leuk vinden om korfbal (nog) eens te proberen. Dat kunnen vriendjes en vriendinnetjes zijn, maar ook broertjes en zusjes, nichtjes en neefjes, buurtkinderen, enz. Iedereen is welkom!

Om 19 uur zullen we gezamenlijk met drinken en wat lekkers de training afsluiten in de kantine en zullen er ook flyers uitgedeeld worden. Wie neem jij mee?

Geef je op voor het Fun4Everyone Toernooi

Op vrijdag 17 mei vindt de tweede editie plaats van het FUN FOR EVERYONE TOERNOOI. Aan dit toernooi mag iedereen meedoen, klein (4+) of groot, korfballer of niet, als het maar gezellig wordt. Je
kunt je opgeven met familie, vrienden en/of collega’s. Vul dit formulier hiervoor in. Er wordt mono-korfbal gespeeld, wat betekent dat een team uit minimaal 4 spelers moet bestaan. Voor de samenstelling van die teams geldt dat er maximaal twee korfballers in het veld mogen staan tijdens de wedstrijd. Het team mag wel uit meer korfballers bestaan, maar slechts twee mogen er dus spelen. Het toernooi begint om 18.00u, voor eten wordt gezorgd! Het veld is vanaf 17.15u beschikbaar om alvast wat te oefenen. Bij de poule-indeling zal rekening worden gehouden met spelniveau en met de leeftijd van de spelers (ook vanwege de eindtijd).

Houd Facebook en de website in de gaten voor meer informatie over het toernooi (zoals de regels, aantal deelnemende teams en het toernooischema). We kijken uit naar een leuke tweede editie van het toernooi en hopen dat een nieuwe editie geboren is.

Nieuwe Hoofdtrainster KV Huizen

Vanaf volgend seizoen wordt Brenda Voortman uit Dronten de nieuwe trainer-coach van Huizen 1. Zij zal twee keer per week de gehele selectie trainen geven en op zaterdag het Vlaggenschip coachen.

Brenda is op dit moment met haar derde seizoen bezig als hoofdtrainer bij Regio ’72 uit Vaassen. Als korfbalster is ze daar begonnen in de jeugd, waarna ze haar carrière heeft voortgezet bij ASVD uit Dronten, omdat haar ouders gingen verhuizen. Daar heeft ze jarenlang in de selectie op een hoog niveau gespeeld. Op dit moment is ze er TC-lid en weet ze precies hoe het binnen een club werkt. Ook haar kinderen en haar man hebben bij ASVD een actieve korfbal loopbaan.

Lees meer...