Programma en reglement GZK 2021

Goois Zaalkampioenschap 2021

Bekijk hieronder het programma en het reglement n het GZK 2021. Om 18.00u spelen we 'scoren is scoren' in de zaal. Scoor vanaf de middenlijn en verdien 15 euro!

Het GZK menu is Patat met Saté

19.20 – 20.15u Plaats 1/2

GZK menu: Patat met saté

Wedstrijdreglement GZK 2021

• De ‘thuisploeg’ speelt op de linker zaalhelft, gezien vanaf de tribune.
  • De ‘thuisploeg’ begint de eerste en de derde set.
  • De wedstrijden in de poulefase worden gespeeld in sets. In de poulefase bestaat een wedstrijd uit 3 sets van 7.30 minuten. Tussen de sets is er 30 seconden rust.
  • De wedstrijd in de finaleronde worden gespeeld in 3 sets. In de finalerondes duurt een set 9.00 minuten. Tussen de sets is er 1 minuut rust.
  • Een set eindigt met de zoemer van de wedstrijdklok.
  • Setwinst = 2 punten, gelijkspel = 1 punt, verlies = 0 punten.
  • De eindstand in de poule wordt bepaald door de meeste setpunten, het beste doelsaldo, het beste onderlinge resultaat, de meeste doelpunten.
  • In de finale rondes geldt bij een gelijke stand in sets het doelsaldo.
  • Per wedstrijd zijn 8 wissels toegestaan en er mag worden teruggewisseld.
  • Er mag alleen worden gewisseld als het spel stilligt. Een wissel vindt plaats bij de middenlijn.
  • De vrije bal wordt genomen door de speler die de vrije bal krijgt toegewezen (net zoals de reguliere regel bij een strafworp).
  • Er geldt lik-op-stuk beleid. Ruw spel of commentaar op de leiding wordt direct bestraft met geel.
  • Een speler die een gele kaart ontvangt, krijgt een tijdstraf van 2.30 minuten. Er mag dan worden gewisseld. Een speler die 2x geel krijgt, mag niet meer deelnemen aan de wedstrijd.
  • Een speler die een directe rode kaart krijgt mag niet meer meedoen aan het toernooi.
  • Een coach die een gele kaart ontvangt, mag 5.00 minuten niet meer coachen. De coach krijgt hiervoor een specifieke plaats aangewezen. Bij 2x geel moet de coach gedurende de wedstrijd de zaal verlaten.
  • De toernooileiding geeft middels een signaal aan dat de tijdstraf erop zit.
  • In die gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de toernooileiding.

‘Scoren is Scoren’

senioren & junioren

De spelregels

• Inleg is € 3,00 per persoon.
  • Een deelname bestaat uit 2 schotpogingen vanaf de middenlijn.
  • Een treffer wordt beloond met 15 euro!
  • Bij een treffer in de 1e poging vervalt de 2e
  • Maximaal 1 uitbetaling per persoon per ronde.
  • Inschrijving en betaling tot uiterlijk 17.45 uur in de zaal of achter de bar.

Als deze regels niet voorzien, beslist de toernooileiding.

Trainingstijden en oefenwedstrijden zaal

De trainingstijden en oefenwedstrijden voor het zaalseizoen 2021-2022 zijn bekend. We trainen t/m donderdag 28 oktober buiten op het veld. Maandag 1 november zijn er geen trainingen i.v.m. de JAV. Vanaf donderdag 4 november trainen we binnen in de zaal volgens het dit schema.

Zaterdag 13 november vinden er oefenwedstrijden plaats. Vanaf 15:00 uur het GZK. Publiek is hiervoor van harte uitgenodigd. Ook kan iedereen zich voor deze dag weer inschrijven voor de kantinediensten. Zaterdag 20 november zijn alle oefenwedstrijden uit.
Bekijk hier de oefenwedstrijden en het programma GZK.

De competitie start op zaterdag 27 november. Donderdag 11 november zal het definitieve competitieprogramma door de KNKV verstuurd worden. Houd hiervoor de whatsapp-groepen + KNKV wedstrijdzaken app in de gaten.

Update Grote Clubactie!

Ook in week 5 van de Grote Clubactie blijven de verkochte lootjes binnenstromen en komt het record van vorig jaar (2561) steeds meer in zicht!vOok zijn er weer 3 superloten verkocht waarmee het totaal nu al op 18 superloten staat, een nieuw record! Bekijk ook onze gallerij van superlotenkopers.

• Broekhuizen Schoenen (Teun)
  • Bike Totaal Bout (Teun)
  • Gröninger Cleaning Systems (Maartje)

Lees meer...

Vooraankondiging kamp 2022

Hallo kampganger(s), Pssst, hebben jullie het al gehoord????

Zoals hierboven al doet vermoeden gaan we weer proberen om volgend jaar op kamp te gaan. 3x is scheepsrecht zullen we maar zeggen!!

We zijn achter de schermen al druk bezig en hebben de locatie al vastgelegd voor ons jaarlijkse korfbalkamp. Het kamp is van woensdag 25 mei tot zaterdag 28 mei 2022. Hou de nieuwsbrief en de korfbalsite in de gaten voor verdere informatie. Wij hebben er al weer zin in en hopen dat we nu wel het kamp door kunnen laten gaan.

KVH zoekt vrijwilligers voor Peuter- en Kleuterfestival

Vrijdag 22 oktober, in de herfstvakantie, is het Peuter en Kleuterfestival in Sportcentrum De Meent. Het is van 10:00 tot 12:00 uur en bij dit evenement kunnen 2 t/m 7-jarigen verschillende sporten komen uitproberen. Waaronder (uiteraard) ook korfbal!!
Hiervoor hebben wij enthousiaste vrijwilligers nodig. Zou jij die ochtend kunnen helpen? Heel graag! Aanmelden kan bij Jelmer Rebel.

Huizen 5 KAMPIOEN!!

Onze toppers van S5 wonnen gisteren in een heerlijke avondwedstrijd met 15-11 van Korfbalvereniging Viking. S5 pakte hiermee het goud! Het kampioenschap moest het wel delen met Viking en dit leidde tot een verbroederende foto tussen beide teams. Klik op de foto voor een grotere versie.