SponsorKliks, gratis sponsoren! 

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 035-5446035
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Inschrijven kamp 2020

De inschrijving voor het kamp van 2020 is GEOPEND!! Het kamp vindt plaats bij YMCA Leusden van 20 mei – 23 mei en de kosten zijn €55,- p.p. In de kantine hangt een inschrijfformulier waarop de kinderen hun voornaam kunnen zetten en het team waarin ze spelen. Uiteraard moeten de ouders hiervoor toestemming geven d.m.v. een handtekening. Aanmelden kan ook via kampcommissie@kvhuizen.nl of een appje naar Judithof Sjaak (telefoonnummers staan in de nieuwsbrief).

Sjaak en Judith zullen het kamp van 2021 ook nog organiseren maar daarna willen wij graag het stokje over dragen aan anderen. Wie vindt het leuk om in de kampcommissie te stappen en het stokje van ons over te nemen? Het is dan misschien ook al leuk om nu al de kampcommissie te komen versterken zodat het kamp in 2022 ook gewoon door kan gaan.

Voor vragen en/of aanmelden stuur even een mailtje naar kampcommissie@kvhuizen.nl of schiet ons even aan.

Rooster Team van de Week 2019/2020

Het zaalseizoen staat weer voor de deur en dat betekent nieuwe Teams van de Week! De hele week voor een thuiswedstrijd van Huizen 1 staat een jeugdteam in het zonnetje. Zij krijgen trainen van twee S1-spelers, mogen op zaterdag mee tijdens de voorbespreking in de kleedkamer en mee oplopen voor de wedstrijd. Tijdens de wedstrijd S1 keihard aanmoedigen en in de rust een patatje met wat lekkers. 

Hieronder het schema (via lees meer), wij hebben er zin in!!

Sportieve groet, Huizen 1 

Lees meer...

Laatste week - Inleveren boekjes Grote Clubactie

Nog slechts een handjevol kinderen mag hun boekje van de Grote Clubactie nog inleveren. Dat kan deze week nog, in de speciale schatkist in de kantine of bij Mike Keijer. En dan gaan we de definitieve balans opmaken.
Inmiddels staat de teller al op meer verkochte loten dan vorig jaar (1481) en hopen we het record uit 2017 (1649) te gaan verbreken!

En wist je dat:

  • Marijke (E) het 6e superlot heeft verkocht aan Teeuwissen Rioolreiniging BV?
  • Als je loten hebt verkocht, je ook via de Grote Clubactie hele vette prijze kunt winnen voor jezelf maar ook voor je team, of zelfs een korfbalclinic van Laurens Leeuwenhoek? Als je dat wilt, schrijf je dan snel  in via kids.clubactie.nl !
  • We binnenkort bekend zullen maken wanneer de KV Huizen de welverdiende prijsjes uit zal reiken aan alle kinderen die 5 of meer loten hebben verkocht?

Mocht  je nog iemand weten die op de valreep nog een superlot wil kopen of voor andere tips of vragen, dan graag contact opnemen met Mike Keijer.

 

25 en 29 november : Sinterklaas bij de KVH

Op woensdagmiddag 27 november van 15:30 vieren we Sinterklaas in de kantine voor de F-jeugd, Kangoeroes en kinderen (t/m 4 jaar) van leden. Graag opgeven via kvh-in-actie@kvhuizen.nl

Op vrijdagavond 29 november vieren we Sinterklaas voor de jeugd E t/m A en het G-team. Voor de E, D en G start het om 18:30 en is het rond 20:30 agelopen. Voor de A, B en C start het om 20:30 en duurt het tot 22:30. Meer informatie krijgen jullie van de coaches.

Zaalprogramma gepubliceerd

Het definitieve zaalprogramma is bekend. Je kan het hier bekijken.