Bekijk hier het KVH protocol verantwoord sporten (Corona-regels)

De mensen van BSO Ondersteboven

Op 17 mei opent Beweeg BSO Ondersteboven haar deuren van de kantine van de KVH.
Wie gaan we daar tegenkomen? In onderstaand stukje stellen zij zich kort even voor.

Lees meer...

Nieuwe KVH Kleedkamerpraat online met nieuwe aanwinsten Anna & Milou!

‘Ik kwam gewoon bij de KVH via Google’

Bekijk de nieuwste aflevering nu via het Youtube kanaal van KV Huizen (via de link hieronder). En we kunnen het niet vaak genoeg herhalen: ABONNEER op ons YouTube kanaal! https://youtu.be/0Wy6uoxdX48

Corona update 18 April en verder

Corona
Opnieuw blijft alles nog zoals het is. En hoewel het nu per week anders zou kunnen worden, lijkt de kans op misschien nog een heel klein beetje competitie verder weg dan ooit. Mogelijk dat alle senioren binnenkort zonder beperkingen kunnen trainen, maar dat zal sterk afhangen van de ontwikkeling van het aantal dagelijkse besmettingen. En ondanks het vaccinatieprogramma blijft dat natuurlijk nog veel te hoog.
Dus geldt nog steeds, houd je aan de regels rondom thuisblijven bij klachten, hygiëne bij aankomst en vertrek en met betrekking tot het materiaal. Kantine, kleedkamers en toiletten blijven gesloten. En natuurlijk nog de avondklok, wees op tijd thuis.

Jubileum 26 juni
Vorige week heeft het bestuur besloten dat de jubileumactiviteiten in de maand juni en de grootse afsluiting op zaterdag 26 juni niet door kan gaan. Aan de ene kant een moeilijk besluit, aan de andere kant toch ook weer niet. Vanuit de gedachte dat zoveel mogelijk mensen die de KVH een warm hart toedragen op wat voor manier dan ook aan de activiteiten mee zouden kunnen doen, komt juni gewoonweg te vroeg. Ondanks resultaten uit de zgn. Fieldlabs en de testen met beperkte toegang van allerlei activiteiten. Het is een zure appel, maar de jubileumcommissie zal niet stil zitten en we gaan het gewoon in 2022 vieren.
In lijn met het jubileum was al eerder het Schoolkorfbal 2.0 al afgelast en hetzelfde geldt inmiddels helaas ook voor het Jeugdkamp 2021 wat in het teken van 75 jaar KVH zou staan. Beide activiteiten staan in 2022 natuurlijk ook weer op de jubileumagenda.

Nieuwe voorzitter
Afgelopen maand zijn met meerdere mensen goede gesprekken gevoerd, maar vooralsnog tevergeefs. Met het aflasten van het jubileum heeft Theo gelukkig besloten zijn aftreden opnieuw uit te stellen tot de JAV 2021 in oktober.

Korfbalvereniging Huizen 75 jaar!!

Ook al weten we nog niet hoe uitbundig we dit kunnen vieren, de KVH bestaat dit jaar 75 jaar! Zie de link naar de speciale ‘KVH 75 Jaar’ video hieronder.

Samen naar de volgende 75!

Vriendjes en vriendinnetjes welkom bij jeugdtrainingen KVH

Om de komende periode aan zoveel mogelijk kinderen te kunnen laten zien hoe leuk onze vereniging is nodigen wij alle KVH jeugdspelers uit om de komende weken vriendjes, vriendinnetjes, familie, buren, etc. mee te nemen naar hun training.

We organiseren niet één specifieke open training, maar iedereen is de komende maanden gewoon lekker vaak welkom!

Op naar veel gezelligheid en sportiviteit!!

Nieuwe KVH Kleedkamerpraat online: ‘Nu de nieuwe hoofdtrainer bekend is...’

Er staat weer een gloednieuwe KVH Kleedkamerpraat online op het YouTube kanaal van KV Huizen. Deze keer met Huizen 1 spelers Pim van Haaren en Nicole Dijkstra. Bekijk de video via onderstaande link en ABONNEER op ons YouTube kanaal!