Doelshoppen  

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 035-5446035
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Laatste seizoen Arend Bakker

Het bestuur, de technische commissie en Arend hebben in goed onderling overleg besloten dat Arend aan het einde van dit seizoen afscheid van de KV Huizen neemt.

Arend is bezig aan zijn vierde jaar als hoofdtrainer van KV Huizen. Tijdens zijn trainerschap is er altijd een goede en prettige samenwerking geweest. Hoogtepunten van de afgelopen jaren waren de - helaas na strafworpen verloren - beslissingswedstrijd om promotie naar de tweede klasse tijdens het zaalseizoen 2014/2015 en het ongeslagen veldkampioenschap 2017/2018.
Het bestuur en de TC bedanken Arend alvast voor zijn mooie en plezierige jaren bij de club, maar natuurlijk zal er aan het eind van dit seizoen nog uitgebreid afscheid genomen worden.

Lees meer...

Foto's 10 november

Bekijk via deze link de foto's van de oefenwedstrijden van zaterdag 10 november. Met dank aan Remco Veenendaal.

Zaalprogramma bekend

Het programma voor het zaalseizoen is bekend. Je kan het hier vinden. Op de teampagina's staat het programma per team.

Updates en Informatie Grote Clubactie

Afgelopen week zijn er voor de Grote Clubactie al weer heel wat boekjes ingeleverd en stijgt de teller naar grote hoogte! Zouden we de 1000 halen? De tussenstand zullen we vanaf nu geheim houden, tot aan de prijsuitreiking in de zaal ?.

 Er moeten nog 24 kinderen hun boekjes inleveren, zouden die dat deze week willen doen bij Mike, Anouk of in de doos in de kantine? Bedankt!

Lees meer...

Kamp 2019 - geef je nu op!

Net zoals vorig jaar gaan we dit jaar ook weer op kamp. We hebben een leuke locatie gevonden in Hierden en gaan daar heen van: Woensdagmiddag 29 mei  17.00  uur t/m Zaterdagmiddag 1 juni 18.00 uur. (met Hemelvaart).

Het kamp is voor de leden uit de F t/m 16-jarigen. Vul daarom z.s.m., voor 1 januari 2019, dit formulier samen met je ouder(s) in, en lever deze in bij Sjaak of Judith. Of stuur het formulier per email naar kampcommissie@kvhuizen.nl. Wees er snel bij, want we willen graag dat iedereen  weer meegaat. Na inschrijving krijg je een bevestigingsmail terug van de kampcommissie.

Lees meer...

Notulen JAV 2018 gepubliceerd

Hierbij publiceert het bestuur de notulen van de Jaarlijkse Algemene Vergadering van 29 oktober 2018.
Om de notulen te lezen, klikt u op deze link. Hiervoor heeft u wel een mijnKVH-account nodig (zie rechtsboven in het menu).
Heeft u nog vragen over de notulen, neem contact op via secretariaat@kvhuizen.nl.