SponsorKliks, gratis sponsoren! 

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 06-45554897
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Korte mededelingen TC

Bekijk hieronder (via Lees meer) ene aantal korte mededelingen van de TC over wedstrijdsecretariaat jeugd en afscheid Joke, kleding en afscheid Marjon. Geen complete jeugdteams meer op zaterdag door verdwijnen wedstrijdsecretariaat.
We hopen het natuurlijk niet, maar dit zou zomaar eens kunnen gebeuren. Op de Einddag nam Joke van der Burgh afscheid als wedstrijdsecretariaat jeugd. Zij werd in het zonnetje gezet voor al haar werk om jeugdteams op de zaterdagen compleet te krijgen. Vele belletjes naar ouders/spelers en appjes naar jeugdtrainers om alles elke zaterdag weer rond te krijgen. We bedanken Joke enorm voor haar fanatieke inzet de afgelopen jaren! 
Op dit moment is er nog geen opvolger voor Joke, wie gaat de functie van wedstrijdsecretariaat op zich nemen? Het is een taak die zeker uitgevoerd kan worden door ouders, ook zonder korfbalverstand. Je werkt veel samen met de contactpersonen van de TC-jeugd en natuurlijk de trainers zelf. De functie kan prima vanuit huis en is ook met zijn tweeën goed uit te voeren. Wie o wie? Bij interesse, mail naar tc@kvhuizen.nl
 
Afscheid Marjon Korf als TC-lid: bedankt Marjon 
Vele seizoenen lang was zij onmisbaar in de TC Jeugd en groeide zij uit tot een geweldige contactpersoon voor de E/F/Kangoeroes: Marjon Korf. Bedankt voor al je inzet de afgelopen jaren Marjon! Marjon haar opvolger staat alweer klaar, Tamara Zemel is volgend seizoen TC-contactpersoon voor de E/F/Kangoeroes. Welkom Tamara! 
 
Tweedehands wedstrijdkleding
Er is veel vraag naar (gebruikte) wedstrijdkleding. Heb jij nog een korfbalshirt, broekje of rokje in de kast liggen die te klein is en er nog  goed uitziet? Dan kun je hier ongetwijfeld  iemand anders blij mee maken. Wil je deze van de hand doen, neem dan contact op met Mike Keijer
spankbang.cc