SponsorKliks, gratis sponsoren! 

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 06-45554897
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Vrijwilligersenquête gemeente

Beste vrijwilliger,

Elke week zetten jullie je, als vrijwilligers, in om ervoor te zorgen dat de sport in Huizen door kan draaien en kan blijven groeien. Daarvoor wil ik u danken. Helaas is dit niet vanzelfsprekend en zo zien we dat het vrijwilligersleven steeds vaker onder druk komt te staan.

Vanuit de gemeente Huizen doen we onderzoek naar het verduurzamen van vrijwilligersbeleid bij de sportverenigingen. Met verduurzamen bedoelen we dat het vrijwilligersbeleid beter bestand is tegen ontwikkelingen uit de toekomst. We richten ons onder andere op de motivatie om vrijwilligerswerk te doen en de samenwerking tussen de vrijwilligers en de bestuurders en/of vrijwilligerscoördinatoren. Het onderzoek heeft tot doel aanbevelingen te doen voor een duurzaam (toekomstbestendiger) vrijwilligersbeleid voor de sportverenigingen binnen de gemeente Huizen. 

Om een goed beeld te krijgen van het huidige vrijwilligersbeleid zijn we op zoek naar vrijwilligers, bestuurders en vrijwilligerscoördinatoren die werkzaam zijn bij een sportvereniging in Huizen. 

Enquête voor vrijwilligers sportvereniging  

Bent u vrijwilliger bij één van de sportverenigingen binnen de gemeente? Dan zijn uw ervaringen en inzichten voor dit onderzoek heel belangrijk. Wilt u meedoen? Vul dan de enquête in via: https://forms.gle/N3J14bEzbr5sKVNk6

spankbang.cc