Verslag Schoolkorfbaltoernooi

Vrijdag 10 juni vond na 5 jaar afwezigheid het schoolkorfbaltoernooi weer plaats bij de korfbalvereniging Huizen aan de Bovenweg in Huizen.

Bijna 100 kinderen van 5 scholen streden met 13 teams in 34 wedstrijden om de felbegeerde bekers.

Uiteindelijk was bij groep 5/6 de Rehoboth de beste, gevolg door een tweede team van de Rehoboth en de Tweemaster op een verdienstelijke derde plaats. Bij groep 7 en 8 viel de beslissing pas ver in de verlenging door een golden goal van de Rehoboth; hier werd het gecombineerde team van de Ark/Tweemaster Tweede  en de Parel derde. Alle kinderen die mee hebben gedaan kregen ook nog een mooie medaille.

Na deze zeer geslaagde editie zullen er volgend jaar weer meer scholen uitgenodigd worden en ook mogen de groepen 3 en 4 meedoen. Bekijk enekel foto's via 'Lees meer'.
Foto’s Janneke de Jonker