25 juni: jubileum en reünie

Beste (oud) leden,

25 juni vieren we dan eindelijk het 75-jarig bestaan van Korfbal Vereniging Huizen en dit kunnen wij natuurlijk niet doen zonder jullie! De reünie op onze einddag begint rond een uur of 15.00 en duurt tot 17.00uur. Aansluitend kun je blijven barbecueën voor slechts 5 euro per persoon. Geef je dan wel op via kvh-in-actie@kvhuizen.nl, vergeet hierbij niet te vermelden met hoeveel personen je komt! In de poster (grote versie via Lees meer, red.) kun je de details nog een keer terugvinden. De rest van het programma voor de einddag volgt snel, hou hiervoor de website en onze social media in de gaten.

Deel deze uitnodiging vooral met andere oud-korfballers van de KVH, want hoe meer zielen hoe meer vreugd!

We hopen jullie dan allemaal te zien!

Hartelijke groet,

de Jubileumcommissie