Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 06-45554897
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Deze week boekjes inleveren Grote ClubActie - F2 nieuw koploper

Boekjes inleveren Grote Clubactie en F2 nieuwe koploper 

Aankomende week moeten echt alle verkoopboekjes ingeleverd worden, ook als deze leeg is. Dit kan maandag, donderdag of uiterlijk zaterdag 13 november. Je mag deze inleveren bij Mike (of bij Sara of Daan) of in de schatkist op de bar. In totaal verwachten we nog 63 boekjes terug!

 Online loten kunnen nog langer verkocht worden tot 23 november. Het record van vorig jaar (2561) komt echt steeds meer in zicht, dus doe nog allemaal je best de komende weken!

 Er zijn afgelopen week weer 2 superloten verkocht waarmee het totaal nu al op een mega recordaantal van 22 superloten staat! Bekijk ook onze galerij van superlotenkopers. Deze 2 superloten zijn gekocht door:

  • Schenk Recycling (Isa, Sara)
  • Schenk Recycling (Nova, Julia)

Onze vereniging heeft onlangs 15 toegangskaarten gewonnen bij de Grote Clubactie voor de voetbalwedstrijd in de keukenkampioen divisie  FC Volendam – Jong PSV in het Kras Stadion op vrijdag 10 december om 20 uur! Er zijn nog enkele plaatsen over, dus wil je ook mee, laat het dan even weten aan Mike Keijer.

Wil je zelf een superlot (of een gewoon) lot kopen, gebruik dan onderstaande links. Hier kun je ook aangeven of en zo ja bij welke verkoper het lot meegeteld mag worden.

In de race om de teamprijs heeft de F2 de koppositie overgenomen van de F1! De D2 heeft nog steeds de meeste lootjes verkocht, gevolgd door de C1 en de D1. Maar voorwaarde voor het winnen van de teamprijs is dat alle kinderen uit het team lootjes hebben verkocht. Het blijft dus tot het laatste moment spannend welk team het felbegeerde teamuitje gaat winnen!

Voor vragen of tips, graag contact opnemen met Mike Keijer

spankbang.cc