Update Grote Clubactie!

Ook in week 5 van de Grote Clubactie blijven de verkochte lootjes binnenstromen en komt het record van vorig jaar (2561) steeds meer in zicht!vOok zijn er weer 3 superloten verkocht waarmee het totaal nu al op 18 superloten staat, een nieuw record! Bekijk ook onze gallerij van superlotenkopers.

• Broekhuizen Schoenen (Teun)
  • Bike Totaal Bout (Teun)
  • Gröninger Cleaning Systems (Maartje)

Indien je ook iemand kent die een superlot wil kopen, laat het weten. Een superlot is 50 loten in 1 keer, waar we natuurlijk ook de koper voor in het zonnetje zullen zetten via social media en onze andere communicatie kanalen. Dit is dus eigenlijk een sympathieke vorm van adverteren (ook als advertentiekosten aftrekbaar voor de belasting).

Wil je zelf een superlot (of een gewoon) lot kopen, gebruik dan onderstaande links. Hier kun je ook aangeven of en zo ja bij welke verkoper het lot meegeteld mag worden.

In de race om de teamprijs staat op dit moment de D2 nog steeds bovenaan, maar de andere teams liggen op de loer om het felbegeerde teamuitje in de wacht te slepen!

Je kan tot zaterdag 13 november je boekje inleveren. Heb je je boekje nu al vol of ben je klaar met verlopen wacht dan niet maar lever je boekje in maandag, donderdag of zaterdag bij Mike of in de schatkist op de bar.

Voor vragen of tips, graag contact opnemen met Mike Keijer.