Flitsende start Grote Clubactie!

Afgelopen weekend is de Grote Clubactie van start gegaan. En wat een flitsende start! Zo hebben nu al 22 kinderen (33%) online loten verkocht. Absolute online koploopster op dit moment is Noor Kluck, zij heeft nu al 68 loten online weten te verkopen! De meeste online loten zijn dan ook door de D1 verkocht, gevolgd door de C1 en de D2. Hoe mooi zou het zijn als alle kinderen minimaal 1  lot online weten te verkopen?

Ook zijn er al meerdere superloten toegezegd en uitgedeeld en zijn al meer dan 100 contante loten verkocht. Kortom, een zeer veelbelovende start die smaakt naar meer.  We willen ook dit jaar weer minimaal 1000 loten verkopen. De opbrengst zal deels ten goed komen aan een prachtig nieuwe zonnescherm voor boven ons terras. Wil je ook online loten kopen, dan kan dat via deze link: https://lot.clubactie.nl/lot/korfbalvereniging-huizen/200143. Hier kun je ook aangeven of en zo ja bij welke verkoper het lot meegeteld mag worden.

Indien je iemand kent die een superlot wil kopen, laat het weten! Een superlot is 50 loten in 1 keer, waar we natuurlijk ook de koper voor in het zonnetje zullen zetten (in 2020 verkochten we er maar liefst 13).

Voor vragen of tips, graag contact opnemen met Mike Keijer