Bekijk hier het KVH protocol verantwoord sporten (Corona-regels)

September Sportmaand Huizen - ook bij de KVH

Ook dit jaar is de nationale sportweek in Huizen weer omgedoopt tot de September Sportmaand. De KVH doet hier (uiteraard) aan mee, met het onderstaande programma:
  • Maandag 13 september: clinic 'Training Geven: De Basics’ voor al onze jeugdtrainers en A/B spelers.
  • Zaterdag 18 september: officiële opening en Olympische vlaggenparade bij Atletiekvereniging Zuidwal (helaas zonder publiek, maar met livestream en drone opnames.
  • Maandag 20 september: Vrienden- en Vriendinnentraining voor onze D/E/F teams onder leiding van oud-international Barry Schep.
Dit jaar wordt ook weer massaal de Multisport Kaart online en fysiek verspreid. Dit geeft kinderen en volwassenen de kans om bij verschillende sportclubs een aantal keer gratis mee te trainen. Uiteraard is iedereen van harte welkom om ook bij de KVH langs te komen!

Op naar een geweldige September Sportmaand!