Bekijk hier het KVH protocol verantwoord sporten (Corona-regels)

KVH Ballenactie ‘DONEER EEN BAL'

De KVH koopt elk jaar veel nieuwe ballen. Soms zijn er gewoon meer ballen nodig, soms worden ballen gewoon te oud, soms verdwijnen ballen ‘gewoon’. In navolging van veel andere verenigingen doen we mee met een de 'Ballenactie'. Help je mee? We hebben voor de volgende seizoenen ongeveer 50 nieuwe ballen nodig. Die willen we graag inzamelen met deze Ballenactie. Iedereen die de KVH een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat de bal gewoon kan blijven ‘rollen' bij KVH. Klik op de link www.actielink.nl/kvhuizen om een bal te doneren. Een hele bal kost € 45, maar je kunt ook een halve bal of een kwart bal doneren, of meerdere ballen tegelijk. Je kunt de link ook doorsturen naar anderen die de vereniging zouden willen steunen. Alvast bedankt voor je bijdrage om het nieuwe seizoen 2021/2022 ook te beginnen met nieuwe ballen!