SponsorKliks, gratis sponsoren! 

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 06-45554897
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Arnold Schipper en Sjaak van der Burgh volgend jaar trainers van de selectie KV Huizen 

Vanaf volgend seizoen wordt Arnold Schipper de nieuwe hoofdtrainer van Huizen 1. Onlangs gaf de huidige hoofdtrainer Brenda Voortman aan komend seizoen de overstap te maken naar ‘haar eigen’ ASVD. Voor haar een grote uitdaging en begrijpelijke keuze. 
Hierop werd al snel besloten dat Arnold Schipper komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van KV Huizen zal worden. Een ambitie die Arnold, het bestuur en de TC al eerder naar elkaar hadden uitgesproken, maar nu dus werkelijkheid wordt. 

Arnold heeft de laatste jaren naast Brenda gestaan als trainer/coach van Senioren 2. Daarvoor heeft hij jarenlang verschillende jeugdteams trainen gegeven. Tevens speelde hij in de Huizer selectie en maakt hij al geruime tijd deel uit van de Technische Commissie. Een taak die hij vanaf komend seizoen naast zich neer zal leggen. 

Arnold is met zijn ervaring en ambitie toe aan de volgende stap, het trainen geven aan en coachen van Huizen 1. Wij denken dat Arnold met zijn ervaring als speler en trainer en zijn passie voor korfbal de juiste trainer is om de komende jaren Huizen 1 te begeleiden op weg naar een hoger niveau en een attractief korfbalspel. Promoveren naar de derde klasse in de zaal is daarbij het allerbelangrijkst. Bovendien zal Huizen 1 op het veld bovenin de 3e klasse willen gaan meedraaien. 

Naast Arnold is Sjaak van der Burgh bereid gevonden om komend seizoen Huizen 2 te coachen. Sjaak is een ervaren trainer bij zowel Huizen als enkele andere verenigingen en brengt veel kennis en gedrevenheid met zich mee. Naast het begeleiden van Senioren 2, zal hij ook Arnold assisteren bij de hoofdmacht. 

Afgelopen maandag werd het contract tussen Arnold en de KV Huizen getekend. Wij zijn erg tevreden met de aanstelling van beide nieuwe trainers en wensen hen veel succes! 
Tevens wensen wij Brenda veel succes bij ASVD en bedanken haar voor haar inzet voor de KV Huizen! 

Bestuur en TC KV Huizen 

 

spankbang.cc