Bekijk hier het KVH protocol verantwoord sporten (Corona-regels)

De mensen van BSO Ondersteboven

Op 17 mei opent Beweeg BSO Ondersteboven haar deuren van de kantine van de KVH.
Wie gaan we daar tegenkomen? In onderstaand stukje stellen zij zich kort even voor.

Hoi!

Mijn naam is Roy Westland en mij zullen jullie vaak als vaste sport medewerker op BSO Ondersteboven tegenkomen. Kinderen zullen mij kennen als buurtsportcoach en skatemeester in Huizen.

Het werken op een BSO is voor mij zo leuk, omdat ik kinderen kan helpen hun talenten te ontdekken. De groei van zelfvertrouwen die ik zie als een kind iets nieuws geleerd heeft, vind ik een van de leukste dingen aan mijn werk. Het liefst, hou ik mij dan ook bezig met sport en bewegen. Ik hou zelf van alle sporten, maar mijn grootste passies zijn surfen, skateboarden en snowboarden.

Ik heb mega veel zin in alle leuke momenten die de BSO op deze prachtige locatie met zich mee gaat brengen. De mix van de BSO & KVH als sportvereniging vind ik heel tof, omdat de kinderen vanaf jongs af aan, direct te maken
krijgen met een positieve sport vereniging cultuur. Ik zie jullie vast snel een keer!

Groeten, Roy.

Hallo allemaal!

Mijn naam is Marjolijn Dohmen. De meeste mensen van de korfbal zullen mij kennen als speler in senioren 4 of als trainer van het G-team.

Bij Montris ben ik floormanager van de BSO’s in het Gooi, en vanaf nu dus ook van onze spiksplinternieuwe locatie ‘BSO Ondersteboven’.

Voor collega’s en ouders van de locaties ben ik het aanspreekpunt. Samen met clustermanager Ivo zorg ik ervoor dat alles goed verloopt op de locaties. Ik laat dan ook regelmatig mijn gezicht zien, dus het kan best zijn dat je mij een keer treft zonder sporttenue.

Mocht je ergens vragen over hebben, schiet me gerust een keertje aan! Wil je mij per mail of telefoon benaderen, dan kun je mij bereiken op marjolijn@montris.nl of 0681287710