Bekijk hier het KVH protocol verantwoord sporten (Corona-regels)

Kamp 2021 gaat niet door

Waar we lang gehoopt hebben dat het kamp door kan gaan moeten wij helaas mededelen dat ook dit jaar het kamp niet doorgaat.  Door de vele maatregelen die er nog zijn, is er helaas geen andere keus.De zandmolen staat al voor ons gereserveerd van 25-28 mei 2022.Na twee jaar géén kamp, gaan we ervan uit dat we er volgend jaar met elkaar een mooi feest van kunnen maken.
Sjaak en Judith zullen volgend jaar afscheid nemen! Mocht u nog vragen hebben, kunt u contact opnemen met kampcommissie@kvhuizen.nl.

Heeft u onze statiegeld actie al gezien? Vanaf heden tot eind juni kunt u weer lege statiegeld flessen weer inleveren bij de Coop aan de Phohistraat. Aan het eind van de actie zal de Coop de opbrengst verdubbelen. De opbrengst komt ten goede van het kamp. U spaart toch ook mee?