Bekijk hier het KVH protocol verantwoord sporten (Corona-regels)

BSO Ondersteboven stelt zich voor

Wij zijn er ondersteboven van! Medio mei 2021 opent onze Beweeg-BSO in de kantine van jullie korfbalvereniging: BSO Ondersteboven! Wie weet is het iets voor jullie en zou dat ook zo maar weer een ‘haal en brengactie’ per week kunnen schelen..

BSO Ondersteboven = ‘Bewegen, Humor, Eigenwijs, Uniek en Out of the Box’. Dat zie je terug in ons team, in de kinderen én ook in onze locatie. Onze inrichting is kleurrijk met grafische en speelse elementen. Er zijn verschillende hoeken en zo is er voor ieder wat wils: een chillhoek, genoeg spelletjes en knutselspullen.

Dankzij de samenwerking met jullie korfbalvereniging kunnen de kinderen van BSO Ondersteboven aan allerlei sportieve en andere beweegactiviteiten deelnemen en zodoende ligt ook het benodigde sportmateriaal voor het oprapen.

We hebben daarnaast wisselende activiteitenthema’s waarover ook de kinderen mee kunnen brainstormen. Bewegen staat bij ons voorop en ons sportieve team draait hun hand niet om voor een lesje kickboksen, skateboarden, basketballen, dansen, freerunnen en meer.

Als we niet op de sportvelden van de vereniging, de sporthallen en Sportcentrum de Meent zijn, vind je ons waarschijnlijk terug in het bos of op de hei.
BSO Ondersteboven staat kortom garant voor oneindig veel beweegmogelijkheden, sportieve activiteiten en buitenspeelplezier!

We halen kinderen op van verschillende scholen in de buurt; bij De Flevoschool, Dr. Maria Montessorischool en de Van Der Brugghenschool. Net als op onze andere locaties, werken we bij BSO Ondersteboven met ons zorgvuldig gekozen pedagogisch concept, vormgegeven in het ‘pedagogisch kompas’. Onze missie luidt: ‘Kinderen en jongeren ondersteunen in hun avontuur van het opgroeien, zodat ze met zelfvertrouwen en oog voor hun omgeving, de toekomst kunnen ontdekken. (Meer hierover vind je op www.montris.nl en daar kun je jullie kind ook inschrijven.)
Via deze link kun je gelijk ons info boekje inzien: https://montris.nl/over-ons/info-bso-ondersteboven/
Wil je dat we ook bij jouw school gaan ophalen? Mail dan naar info@montris.nl. We onderzoeken dan of dit kan in verband met de bereikbaarheid.