SponsorKliks, gratis sponsoren! 

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 06-45554897
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

23 maart
Furore D2 - Huizen D2
2-16

Kalender

KVH Trainingen gaan door: op het kunstgras! 

 
Nu binnen sporten voorlopig verboden is, hervatten we de trainingen op het veld! Vooral in de tijden waarin we nu leven is sporten extra belangrijk, bovendien willen we graag dat iedereen binding houdt met onze vereniging. De try-out van zaterdag 9 januari beviel zeer goed en daarom hanteren we voorlopig het onderstaande programma:
 
  • 10:30-11:30 uur > D + E + F
  • 11:45-12:45 uur > C1 + C2
  • 13:00-14:00 uur > A1 + B1
  • 14:30-16:30 uur > Seniorenteams (in duo’s)
Het clubgebouw blijft gesloten (m.u.v. EHBO en de toiletten). 
 
Natuurlijk bekijken wij per week of het weer gunstig genoeg is om te trainen. Op het moment dat de trainingen vanwege de weersomstandigheden niet kunnen doorgaan dan worden alle spelers en ouders hierover op vrijdagavond of zaterdagochtend vroeg geïnformeerd via de jeugdtrainers. Geen bericht = gewoon trainen. 
 
Tot slot willen wij alle jeugdtrainers ontzettend bedanken voor hun hulp in deze tijd. Net als voor veel spelers zal het ook voor jullie demotiverend zijn dat er voorlopig geen wedstrijden kunnen worden gespeeld. Desondanks vinden wij het super fijn dat wij op jullie inzet kunnen rekenen, dit wordt zeer gewaardeerd! 
 
Op het moment dat de regels omtrent de trainingen weer verscherpt of versoepeld worden dan horen jullie dit uiteraard van ons. 
 
Sportieve groet,
 
De Technische Commissie