Bekijk hier het KVH protocol verantwoord sporten (Corona-regels)

Aanscherping Corona-maatregelen per 29 september

Afgelopen maandag 28 september zijn nieuwe maatregelen afgekondigd die ook de sport raken. Sporten mag nog, maar publiek is de komende drie weken NIET welkom en de kantine is gesloten.
Kort samengevat geldt het volgende:
  • Publiek is bij trainingen en wedstrijden NIET toegestaan, de accommodatie is alleen toegankelijk voor spelers en hun directe begeleiding
  • Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij dienen de sportaccommodatie na de sportactiviteit zo snel mogelijk te verlaten.
  • De kantine is voor ALLE activiteiten gesloten.
Natuurlijk blijven de algemene regels voor spelers en begeleiding ook nog steeds gelden, dus 1,5 meter afstand vanaf 18 jaar, behalve in de trainingen en wedstrijden; maar dus wel op de reservebank!
Handen ontsmetten voor trainingen en wedstrijden en thuisblijven bij klachten,

Ouders die kinderen naar een uitwedstrijd rijden, worden gezien als teambegeleiding en zijn dus wel toegestaan bij de wedstrijden.

De kleedkamers en toiletten zijn wel open, maar alleen voor spelers en begeleiding. Omdat het bij het in- en uitlopen onmogelijk is de 1,5 meter afstand te bewaren, vragen we ieders medewerking een beetje rekening met elkaar te houden.
De EHBO kit ligt in de bestuurskamer. De AED kit hangt achter de balie in de foyer van De Meent; de tussendeur van onze gang naar die foyer is altijd open.

Nog maar een keer, gebruik gezond verstand en volg de maatregelen om te kunnen blijven korfballen. Overtreding van de regels zal zwaar bestraft worden en de controle door de lokale overheid wordt geïntensiveerd.