Bekijk hier het KVH protocol verantwoord sporten (Corona-regels)

Update Grote Clubactie

De derde week van de Grote Clubactie zit er al weer op, en het aantal verkochte loten blijft maar stijgen! Juist nu kunnen we de opbrengst goed gebruiken. Een groot deel van de  opbrengst ten goede komen aan ons 75 jarig jubileum. We gaan nu met z’n allen natuurlijk proberen om ons record van vorig jaar (1944 loten) te verbreken!

Enkele feitjes:

• Al van maar liefst 35 verschillende kinderen is bekend dat ze minimaal 1 lot hebben verkocht
  • In alle teams worden veel lootjes verkocht, zo zijn er bijvoorbeeld door de B1 al meer dan 140 loten verkocht!
  • Online zijn er al bijna 600 loten verkocht
  • Er zijn al meer dan 400 contante loten verkocht
  • Er zijn al 4 volle boekje ingeleverd
  • Sara heeft het 6e superlot verkocht aan Opa Schenk

Het team dat per persoon de meeste lootjes verkoopt, krijgt een leuke teamprijs.  Op dit moment staat de E2 bovenaan, op de voet gevolgd door de D1 en de D2.

De verkoopboekjes mogen uiterlijk zaterdag 14 november ingeleverd worden in de speciale inleverdoos in de kantine of bij Mike. Ben je eerder klaar, lever dan je boekje eerder in zodat er voldoende tijd is om de lootjes te verwerken.

Nog geen loten gekocht? Ga dan naar https://clubactie.nl/lot/korfbalvereniging-huizen/200143 en steun de KV Huizen!

Ken je iemand die een superlot wil kopen (50 loten in 1 keer), of zijn er tips of vragen neem dan contact op met Mike Keijer