SponsorKliks, gratis sponsoren! 
Bekijk hier het KVH protocol verantwoord sporten (Corona-regels)

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 035-5446035
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

September: Nationale Sportweek bij de KVH

Het is alweer september en dat betekent dat de Nationale Sportweek weer op het programma staat, deze keer van 18 t/m 27 september. Ook de KVH doet uiteraard mee aan deze sportieve traditie, de volgende activiteiten staan op het programma:

Vrijdag 18 september: Korfbal Clinic groep 4 en 5 De Parel – 10:45 tot 12:45 uur 
Om alle kinderen van groep 4 en 5 van De Parel een onvergetelijke korfbaldag te bezorgen zijn wij op zoek naar vrijwilligers die deze vrijdagochtend- en middag willen helpen. Alle hulp is welkom en uiteraard kan het ingezet worden als uren voor je maatschappelijke stage. Interesse? Laat het weten aan Jelmer Rebel. 

Maandag 21 september: Open Training - 18:00 tot 19:00 uur
Op maandag 21 september organiseert de KVH een Open Training. Aan deze training mag iedereen uit de F t/m D leeftijd meedoen (6 t/m 12 jaar). Neem dus vooral je vriendjes, vriendinnetjes, buren, neefjes en nichtjes mee naar de club en kom gezellig trainen! 

We beginnen de avond met een gezamenlijke warming-up en daarna gaat elke categorie zelf trainen. De avond sluiten we af met drinken en wat lekkers. We kijken uit naar de opkomst!

 Extra activiteit herfstvakantie: donderdag 15 oktober – Sportmiddag De Meent 

Op donderdag 15 oktober tussen 13:00 en 15:00 uur organiseren de buurtsportcoaches en Sportief Huizen een sportieve middag in Sportcentrum De Meent. Het doel: veel plezier en kinderen in beweging. Natuurlijk is ook de KVH aanwezig bij deze middag in de herfstvakantie! Voor deze activiteit zijn wij op zoek naar vrijwilligers die hier willen helpen. Interesse? Laat het weten aan Jelmer Rebel.

spankbang.cc