BELANGRIJK: aanvulling op KVH protocol

De openstelling van sportkantines is gekoppeld aan de horecaprotocollen. Per 10-8 is in de horeca onderzoek naar gezondheid en contactgegevens verplicht. Afgelopen week werd bekend dat die verplichting dus ook geldt voor sportkantines.

Hoe doen we dat bij de KVH?
Bij de ingang van de kantine en op een statafel direct in de kantine ligt een vragenformulier over de gezondheid. Als een vraag met ‘Ja' moet worden beantwoord, is toegang tot de kantine en terras niet toegestaan. Op de statafel liggen ook formulieren waarop contactgegevens moeten worden ingevuld voor evt. bron- en contactonderzoek.
Gebruik gezond verstand, houd je aan de regels en blijf gezond, zodat we samen kunnen blijven sporten.

Bekijk een voorbeeld van het formulier gezondheidscheck en het formulier contactgegevens.