Update 24 april

Afgelopen dinsdag heeft het kabinet de strenge corona maatregelen een klein beetje versoepeld. Voor de sport betekent die versoepeling dat kinderen tot en met 18 jaar vanaf woensdag 29 april weer mogen trainen, zij het onder bepaalde voorwaarden. Hoe positief dat ook allemaal klinkt, het heeft best nogal wat haken en ogen. Niet in de laatste plaats door een heleboel protocol eisen die gemeente, NOCNSF en het KNKV er aan stellen. Het bestuur treft op dit moment voorbereidingen om bedoelde trainingen vanaf maandag 11 mei mogelijk te maken. Zodra er meer nieuws is, zullen we dat natuurlijk direct melden. We verwachten in de loop van volgende week al wat meer duidelijkheid te kunnen geven. Houd de website, Facebook en de team-apps in de gaten.

Min of meer tegelijkertijd heeft het KNKV definitief besloten over de afwikkeling van het wedstrijdkorfbal in de zaalcompetitie. Helaas voor de KVH heeft de optie van een zgn. Tussenklasse het niet gehaald en is de huidige stand de eindstand, ongeacht of er per team meer of minder wedstrijden zijn gespeeld. Dat betekent dat S1 en 2 definitief zijn gedegradeerd naar de 4de klasse. Op weg naar hopelijk weer een kampioenschap in ons jubileumjaar …?

Over allerlei andere zaken zullen we binnenkort in een Nieuwsbrief verdere mededelingen doen.