SponsorKliks, gratis sponsoren! 
Bekijk hier het KVH protocol verantwoord sporten (Corona-regels)

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 035-5446035
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Nieuws uit de vereniging

Lees hieronder (via Lees meer) het laatste nieuws uit onze vereniging, Het gaat over de laatste stand van zaken rond het Corona-virus, De KVH-kledinglijn, Leen een korf, het 75-jarig jubileum van de vereniging en het seizoen 2020/2021.

Stand van zaken gevolgen Corona-virus

In aansluiting op alle KNKV updates heeft het bestuur op 31 maart een eigen update gegeven over de gevolgen van alle maatregelen rondom het Corona-virus voor de KVH. Deze update is op de website en Facebook geplaatst. Alle daarin genoemde maatregelen blijven vooralsnog onverkort van kracht. Kort gezegd: alle activiteiten zijn tot 1 juni volledig stilgelegd. Als het kabinet besluit tot een versoepeling na 28 april, zal het bestuur zich beraden of die versoepeling ook betekenis heeft voor de maatregelen die de KVH zichzelf heeft opgelegd. In dit kader is het misschien onder strikte voorwaarden mogelijk om op bv. Zaterdag 27 juni het seizoen 2019/2020 toch nog gezamenlijk af te sluiten. 

Op 6 april heeft het KNKV bondsbestuur een besluit genomen over de afwikkeling van het wedstrijdkorfbal in de zaalcompetitie. Omdat in tegenstelling tot de veldcompetitie de zaalcompetitie vrijwel uitgespeeld was, heeft het KNKV bestuur besloten de huidige stand als eindstand te noteren en de promotie/degradatieregeling daarop toe te passen. Dat betekent voor de KVH dat zowel senioren 1 als senioren 2 zijn gedegradeerd. Enerzijds kunnen we de redenering van het KNKV bondsbestuur best goed volgen. Anderzijds is het natuurlijk sportief gezien op z’n zachtst gezegd jammer dat op deze manier ons een laatste kans op handhaving is ontnomen. Tegelijkertijd gebiedt ook de eerlijkheid ons te zeggen dat de kans op handhaving zeker voor senioren 1 ook wel ontzettend klein was.

Het KNKV bondsbestuur overweegt nog een optie met een extra nieuw in te voegen klasse, waarbij de sportieve schade (lees degradatie) voor veel verenigingen zou worden beperkt dan wel er helemaal niet zou zijn. Dat lijkt mooi, maar bedoelde optie kan ook nadelige gevolgen in met name de top van de competitie hebben. Alle verenigingen is gevraagd hoe zij over zo’n extra klasse denken en de uitkomst wordt uiterlijk in de week van 27 april verwacht. Er is dus mogelijk nog een kleine kans dat … 

 Wij houden jullie natuurlijk van alle ontwikkelingen op de hoogte.

Toch een beetje korfballen? Leen een korf!

Nu we door de corona-crisis tijdelijk niet kunnen korfballen wil de KV Huizen zijn korven uitlenen aan onze jeugdleden, zodat ze toch nog een klein beetje kunnen korfballen. Zou je het dus leuk vinden om tijdelijk een korf te lenen, geef dat dan door via sportzaken@kvhuizen.nl. Zet in de e-mail je naam, je team en de lengte van de korf die je zou willen lenen. (2,5m is F-jeugd, 3m E en D- jeugd en 3,5m C-jeugd en ouder). Omdat we geen onbeperkt aantal korven hebben, geldt op is op! Op de berichtgeving op de website en Facebook zijn al veel reacties gekomen, maar we hebben nog een paar korven ‘in de aanbieding’. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Als we niet genoeg korven hebben, houdt het bestuur de mogelijkheid open een rouleersysteem in te stellen om niemand onnodig teleur te hoeven stellen. Daarom graag alleen reageren als je het materiaal daadwerkelijk gaat gebruiken. Door een korf te lenen ga je akkoord met de voorwaarden, zoals hieronder beschreven:

  1. Maximaal 1 korf (bestaande uit steun, paal en mand) per gezin.
  2. De lener is verantwoordelijk voor het materiaal gedurende de leenperiode. Dat betekent dat hij er zorg voor draagt dat het materiaal netjes behandeld wordt en op een veilige plaats wordt opgeslagen.
  3. Bij beschadiging of verlies van het materiaal is de lener verantwoordelijk voor de kosten van herstel of vervanging. Beschadiging is ter beoordeling van het bestuur van de KV Huizen.
  4. De lener is verantwoordelijk voor veilig gebruik van het materiaal gedurende de leenperiode.
  5. Het uitgeleende materiaal is uitdrukkelijk bedoeld voor eigen gebruik. Het is -in navolging van de door de overheid gestelde maatregelen- niet toegestaan de korf te gebruiken om in groepsverband te sporten. Bij klachten kan het uitlenen eenzijdig worden stopgezet.
  6. De leenperiode wordt direct beëindigd als de KV Huizen het materiaal weer zelf nodig heeft.
KVH kledinglijn

Het bestuur heeft besloten om de komende paar jaar met het huidige wedstrijd tenue verder te gaan bij de KV Huizen. De shirts moeten wij in grote aantallen per maat inkopen. Op dit moment zijn een aantal maten niet meer op voorraad en moeten we nieuwe shirts inkopen.

Om een inschatting te maken welke maten we nodig hebben wil ik graag een inventarisatie doen. Hierbij zou ik graag aan de spelende leden, die binnenkort (nu tot 3 jaar) verwachten een nieuw shirt nodig te hebben, willen vragen om aan mij door te geven welke maat shirt zij dan verwachten nodig te hebben. Natuurlijk gaat dit om een inschatting maar probeer de maat zo goed mogelijk in te schatten. Mocht dit later toch een andere maat zijn is dit geen probleem.

Heb jij nog een oud shirt of broekje/rokje liggen die nog in goede staat is? Ik hoor dan ook graag van je. Er zijn ook mensen op zoek naar tweedehands spullen. Wellicht kunnen we daarin iets voor elkaar betekenen!

Alvast bedankt voor jullie hulp!

Mailen kan naar kleding@kvhuizen.nl of appen naar 06-34026581

Jubileum 75 jaar

Op zaterdag 26 juni 2021 wordt de KVH 75 jaar. Het bestuur wil de maand juni 2021 tot KVH jubileummaand bombarderen en is op zoek naar mensen die zitting willen nemen in een jubileumcommissie die de organisatie van die KVH jubileummaand op zich neemt. Vind je het leuk om de KVH jubileummaand mede vorm te geven, meld je dan snel aan op secretariaat@kvhuizen.nl. We zijn op zoek naar leden vanaf de A en ouder en ouders van jeugdleden. De KVH jubileummaand moet voor iedereen wat leuks te bieden hebben. Er zijn al voorzichtige stappen gezet voor een 'gloednieuw' schoolkorfbaltoernooi, gekoppeld aan het 75-jarig jubileum.


Seizoen 2020/2021

Natuurlijk zijn de voorbereidingen voor seizoen 2020/2021 al wel in volle gang. Zodra daar iets concreets over te melden is, volgt opnieuw een Nieuwsbrief en wordt het op de website geplaatst..

spankbang.cc