Vertrouwenscontactpersoon Nina van Kommer stelt zich voor

Sinds enkele maanden is Nina van Kommer actief als vertrouwenscontactpersoon van de KV Huizen. Zij is ons tweede vertrouwenscontactpersoon naast Mariska Boegschoten. Ze is bereikbaar via vcpnina@kvhuizen.nl. Hieronder stelt zij zich voor: Voor meer informatie over vertrouwenscontactpersonen verwijzen wij je naar deze pagina. Meer informatie over Veilig Sportklimaat en het daarbij behorende beleid kan je vinden via het menu onder Veilig Sportklimaat.

Sinds kort ben ik vertrouwenscontactpersoon van de KV Huizen. Daarom wil ik mij graag even voorstellen. Mijn naam is Nina van Kommer en ik ben 24 jaar. Ongeveer 14 jaar geleden ben ik in de D-jeugd begonnen met korfballen bij KV Huizen. Op dit moment speel ik in de Selectie van Huizen, train en coach ik een jeugdteam en draai ik zo af en toe kantinedienst. Ik ben daarom regelmatig op de club te vinden waar jullie mij tegen kunnen komen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Orthopedagoog waarbij ik kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar begeleid met verschillende problemen. Hierbij kom ik bij hen op school, komen ze naar onze locatie of ga ik naar het huis van de kinderen. Mede door mijn werk ben ik door het Bestuur gevraagd om vertrouwenscontactpersoon van de KV Huizen te worden.