Kampnieuws: betalen en kampleiders gezocht

Wat leuk dat er zoveel kinderen zich hebben aangemeld voor het kamp! Via deze weg willen wij dan ook laten weten dat het tijd is om het kamp te gaan betalen. Het bedrag van €55,- p.p. mag worden overgemaakt op: Bankrekening (IBAN): NL80 RABO 0127874976 t.n.v. K.V. Huizen o.v.v. naam kind en kamp 2020. Graag ontvangen wij de betaling voor 20 maart 2020.
De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft weer een leuk en gezellig kamp te worden.Mocht uw kind zich nog niet hebben aangemeld en wil toch graag mee, laat het ons weten.Wij gaan dan kijken naar de mogelijkheden.

De kampcommissie is og  op zoek naar extra leider(s)!!Er hebben zich op dit moment 55 kinderen aangemeld om mee te gaan met het jaarlijkse korfbalkamp.Om alles in goede banen te kunnen leiden, zijn wij op zoek naar extra leider(s). Ben je 20 jaar of ouder en lijkt het je leuk om mee te gaan, meld je dan snel aan. Het kamp is van 20 mei tot 23 mei bij YMCA in Leusden. De kosten voor het kamp zijn €55,- p.p. Wil je meer weten neem dan contact op met de kampcommissie.