Uitslag Grote Clubactie 2019

Dit jaar is er met de Grote Clubactie voor de KV Huizen een record aan loten verkocht, nl 1944 loten! Dit is goed voor een bruto opbrengst van 4666 euro! Hiermee is het oude record uit 2017 (1649 loten) ruimschoot verpletterd. Naast de loten uit de boekjes zijn er dit jaar ook 450 contante loten (record) en 8 superloten (ook een record) verkocht.
De loten zijn door 55 kinderen verkocht, zij verkochten gemiddeld 35 loten per kind. Topverkoper dit jaar is Teun uit de F1, die in zijn eentje maar liefst 300 (!) loten heeft verkocht.  Daarmee bleef hij Daan (264 loten), Sara (196 loten) en Miga (108 loten) ruim voor.

De teamprijs is dit jaar gewonnen door de F1. Zij verkochten gemiddeld 61 loten per kind en hebben hiermee een uitje naar Monkey Town verdiend!

Alle kinderen die 5 loten of meer hebben verkocht hebben hiervoor afgelopen zaterdag hun verdiende beloning ontvangen, of krijgen deze uitgereikt tijdens de training komende week.

De trekking van de Grote Clubactie vind 12 december plaats, en vanaf 13 december kan iedereen via www.clubactie.nl controleren of er op het lot een prijs is gevallen.

Dank aan een ieder die geholpen heeft om dit grandioze resultaat te behalen!