Vacature sponsorcommissie

Na ruim 10 jaar heeft Marianne Groeneweg besloten vanaf dit seizoen te stoppen met de sponsorcommissie. Een periode waarin veel sponsoractiviteiten zijn ondernomen met als klappers de jubileumbordactie in 2011 en de sponsorloterij in 2012. De meeste van die sponsors zijn nog steeds trouw sponsor van de vereniging. En dat willen we natuurlijk graag zo houden, sponsors zijn niet meer weg te denken en erg belangrijk voor de vereniging. Van alle sponsorbijdragen bij elkaar worden heel veel dingen betaald! Een actieve sponsorcommissie is dan ook echt hard nodig voor de KVH en het zou fijn zijn als één of meerdere personen zich zouden aanmelden. Marianne over sponsoring: "Het is super leuk om bezig te zijn met sponsoring en zeker met meerdere personen hoeft het echt niet zo veel tijd te kosten.” Ben jij die enthousiaste, pro-actieve sponsorman- of vrouw die we zoeken? Stuur dan snel een email naar penningmeester@kvhuizen.nl en je kunt na een functie overdracht direct aan de slag.

Taken
Je onderhoudt contact met bestaande sponsors, bv. door het bezorgen van de KVH magazines bij de sponsors
Je behartigt de belangen van sponsors in overeenstemming met de verenigingsbelangen

Je ontwikkelt zelfstandig interessante sponsorpakketten
Je bent contactpersoon voor en legt zo mogelijk zelf contact met nieuwe sponsors
Je ondersteunt zo nodig een (nieuwe) sponsor bij de productie van een sponsoruiting, bv. de productie van een reclamebord
Je zorgt voor tijdige inname en uitgifte van tassen met sponsorwedstrijdshirts
Je organiseert acties voor het binden en werven van nieuwe sponsors
Je geeft in overleg met het bestuur verder vorm en inhoud aan het sponsorbeleid

Je bent pro-actief en kent mogelijk al veel mensen binnen Huizen en omgeving
Je beschikt over goede sociale vaardigheden en bent assertief
Je hebt goede organisatorische vaardigheden
Je bent representatief en enthousiast
Je hebt geen ervaring met sponsoring nodig

Tijdsbesteding en verantwoording
De tijdsinvestering is een inschatting op basis van het bestaande sponsorbestand en zal, afhankelijk van het aantal nieuwe sponsors, gemiddeld maximaal 5 uur per maand zijn; meestal zijn er enkele piekmomentjes per jaar.
De sponsorcommissie valt weliswaar onder de verantwoording van de penningmeester, maar de werkzaamheden kunnen voor het overgrote deel zelfstandig en dus naar eigen inzicht ingevuld worden.