Jacqueline Doorn overleden

Op woensdag 21 augustus jl. is op de nog veel te jonge leeftijd van 34 jaar Jacqueline Doorn - Teeuwissen overleden. Zij laat haar man Denny, ook lid van de vereniging, en twee jonge kinderen achter. Het hele gezin Teeuwissen is door de jaren heen altijd actief (als korfballers en trainers) betrokken geweest bij de vereniging.

Jacqueline is al sinds 1991 lid van de KVH en heeft in die tijd alle (jeugd)selectieteams wel doorlopen. In het slot van haar actieve korfbalcarriere was zij jarenlang een gewaardeerd speelster van het eerste seniorenteam. Een gedegen speelster met bal- en korfbalinzicht, waar je als ploeggenoot op kon bouwen en vertrouwen.

Jacqueline was ook als vrijwilliger actief, onder andere jarenlang als aanjager van het jaarlijkse Schoolkorfbaltoernooi. Het toernooi kwam weer vast op de agenda van vele basisscholen, later ook nog aangevuld met het zgn. Pupillenspektakel. De laatste jaren heeft zij ook aan de wieg gestaan van de transitie van beide toernooien naar hoe we nu met clinics korfbal aanbieden aan het basisonderwijs.
Als dank voor al haar jaren vrijwilligerswerk voor de vereniging werd zij tot Vrijwilliger van het jaar 2010 benoemd.

Anderhalf jaar geleden moest Jacqueline de strijd aangaan met de ziekte kanker.  Na een periode van zware behandelingen kwam het positieve bericht dat de strijd gewonnen leek.
Jacqueline en haar gezin maakten weer voorzichtig plannen voor de toekomst. Totdat in het voorjaar de kanker zich toch weer openbaarde en al snel bleek dat verdere behandeling niet meer mogelijk was. Na een relatief kort ziekbed heeft Jacqueline afgelopen woensdag de strijd op moeten geven.
De vereniging wenst haar man Denny, hun kinderen Fenne en Jesse en verdere familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies.

Ter nagedachtenis zal op zaterdag 7 september bij de thuiswedstrijd van senioren 1 de KVH vlag halfstok hangen en 1 minuut stilte in acht worden genomen.

Hieronder staat meer informatie over de condoleance en crematie.

Bewonderenswaardig was haar levenskracht. Sterk was zij in haar strijd tegen de ziekte.
Groot was haar liefde voor dierbaren. Nu is zij in rust van ons heengegaan.

Jacqueline Doorn-Teeuwissen
1 november 1984                             21 augustus 2019

Denny
                     Fenne, Jesse
Jaap & Gerardien
Carola & Sanne
Richard & Romy

en verdere familie

Jacqueline verblijft deze dagen bij ons thuis, alwaar geen bezoek

Er is gelegenheid om afscheid te nemen en ons te condoleren maandag 26 augustus van 19.00 tot 20.30 uur
in de Oosterlichtkerk aan de Huizermaatweg 298 te Huizen.

De samenkomst waarin wij Jacqueline herdenken zal worden gehouden op
woensdag 28 augustus om 14.30 uur in De Schaapskooi op het landgoed Drakenburg
aan de Dr. Albert Schweitzerweg 1 te Baarn.

Aansluitend vindt de crematie in besloten kring plaats.
Na de crematie komen we terug en is er gelegenheid om ons te ontmoeten in De Vijverzaal op het landgoed Drakenburg.

Bloemen verzorgen wij zelf. In plaats van bloemen kunt u een donatie doen aan Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).
Tijdens de condoleance en de samenkomst zal een collectebus aanwezig zijn.