Overlijden Theo van Laarhoven

Onlangs bereikte ons het bericht dat Theo van Laarhoven op 19 april jl. op 82-jarige leeftijd is overleden.
Theo is lang actief geweest voor de KVH, maar de laatste pakweg 10 jaar kwam hij al niet meer op de vereniging.
Theo werd in 1983 via de klaverjasvereniging Oostermeent lid van de KVH en stond veelal samen met Dirk Griffioen achter de bar.
Theo was altijd een beetje op de achtergrond en deed zijn werk op een rustige maar gedegen manier.
Toen zijn gezondheid hem meer en meer parten ging spelen moest hij zijn werk helaas neerleggen.
De vereniging is hem veel dank verschuldigd voor al het werk wat hij heeft gedaan.
We wensen zijn vrouw Geertje en kinderen en kleinkinderen veel sterkte bij het verwerken van het verlies van hun man, vader en opa.