Annie Broekman overleden

Afgelopen 30 mei is in de vroege ochtend Annie Broekman (88) in alle rust in haar slaap overleden.Annie is lid van de KVH sinds 1977 en is in die 42 jaar bijna ononderbroken actief geweest voor de vereniging.
Zo is zij in een wat verder verleden lange tijd secretaris in het bestuur geweest, waakte zij over het archief en was misschien wel de trouwste supporter van senioren 1. Tot voor kort verzorgde zij nog wekelijks het wedstrijdverslag voor onder andere de Huizer Courant.
Voor al haar werkzaamheden voor de vereniging werd zij in 2004 tot Lid van Verdienste benoemd.

De laatste jaren tobde Annie wel wat met haar gezondheid en na een gebroken heup revalideerde zij sinds kort in revalidatiecentrum Gooizicht in Hilversum.
Verschillende leden bezochten haar daar en troffen Annie zoals we haar kennen; het ene moment berustend, het andere moment strijdlustig.
Haar overlijden komt dan ook voor iedereen toch als onverwacht.
De vereniging wenst haar zoon Peter, zijn vrouw Hellen en hun kinderen Annabelle en Minette heel veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies.

Ter nagedachtenis zal maandag 3 juni bij de wedstrijd van senioren 1 de KVH vlag halfstok hangen en 1 minuut stilte in acht worden genomen.

Er is op woensdag 5 juni van 19.30 - 20.30 uur gelegenheid persoonlijk afscheid te nemen van Annie bij uitvaartcentrum De Groot aan de Havenstraat 23 - 25 in Huizen.
De afscheidsbijeenkomst is vrijdag 7 juni om 11.00 uur in de Dorpskerk aan de Torenlaan 16 in Blaricum, waarna Annie op de Algemene Begraafplaats De Woensberg begraven wordt bij haar 30 jaar geleden overleden man Jan.
Aansluitend is er nog in Hotel Restaurant Bellevue aan de Huizerweg 11 in Blaricum de mogelijkheid elkaar te ontmoeten.
Mocht je aan kaart willen sturen, doe dat dan naar Familie P. Broekman, Dokter Catzlaan 21, 1261 CE Blaricum.