Breed overleg communicatie

Afgelopen week hebben het bestuur en een afvaardiging van elke commissie met elkaar gebrainstormd over communicatie.
Wie zijn onze gesprekspartners in en buiten de vereniging? Wat willen we ze vertellen? En hoe willen we dat doen?
Het doel? In de vereniging van elkaar weten wat we doen en waarom we de dingen doen zoals we ze doen. En om met die wetenschap waar mogelijk van elkaars kennis en ideeën gebruik te maken.
En buiten de vereniging om de KVH en korfbal meer zichtbaar te maken als een plek van en voor iedereen waar het naast het korfbal op elk nivo om meer gaat dan alleen de sport.
Een hele goeie avond die uiterlijk half mei een vervolg krijgt met invulling van alle besproken communicatielijntjes tussen wie, wat en hoe.
Wordt vervolgd.