SponsorKliks, gratis sponsoren! 

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 035-5446035
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Alle vrijwilligers van de KVH bedankt!

Afgelopen vrijdagavond hebben we met ruim 40 vrijwilligers genoten van een gezellige avond. Dankzij chefkok Jan Rene van Wessel, van Coctail, Grill en Dreams, konden alle aanwezigen genieten van een heerlijke Griekse maaltijd.

Op de vrijwilligersavond staan alle vrijwilligers van de vereniging in het middelpunt, het is hun avond als dank voor het werk wat zij verzetten voor de KVH. Van het af en toe ophalen van oud papier ophalen tot 3x in de week trainen en coachen van een team, het maakt niet uit. Iedereen die iets vrijwilligs voor de KVH doet was welkom. Een hoogtepuntje is altijd de bekendmaking van de Vrijwilliger van het jaar. Dit jaar is de prijs gegaan naar iemand die vorige jaar iets bijzonders voor de vereniging heeft gedaan. De eer voor 2018 is gegaan naar Jelmer Rebel; hij ontving naast mooie woorden en bloemen, de Theo Vijfhuize schaal.  

Jelmer is al ruim 14 jaar lid van onze vereniging. Jelmer zet zich in voor verschillende commissies en vervult diverse functies: trainer/ coach van de C1, scheidsrechter, schoolkorfbalcommissie, redactielid van het magazine en hij verzorgt de communicatie van onze Facebookpagina. Zijn belangrijke rol in de schoolkorfbalcommissie mag daarbij extra uitgelicht worden. De commissie heeft een nieuwe manier van leden werven opgezet, onder andere door clinics op scholen te geven. Daarnaast is Jelmer zeer actief met zijn enthousiaste communicatie naar de buurtsportcoaches. Wij gaan er vanuit dat Jelmer nog lang veel zal betekenen voor onze vereniging. 

Het bestuur bedankt iedereen voor zijn/haar komst maar vooral voor de inzet van het afgelopen jaar.

spankbang.cc