SponsorKliks, gratis sponsoren!  

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 035-5446035
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Eerste overwinning S1

Ein-de-lijk, Huizen 1 heeft de eerste zaalwinst te pakken!! Een wedstrijd waar alles in zat won S1 met 17-15. 
Na deze overwinning staan we nog wel onderaan, maar dit heeft ons ontzettend veel motivatie gegeven. Vooral de massale opkomst en aanmoedigingen van het publiek hebben wij enorm gewaardeerd. Er staan nu nog 5 wedstrijden op het programma, waarvan 3 tegen directe concurrenten. Wij gaan er alles aan doen om deze wedstrijden te winnen om zo ook volgend seizoen nog in de 3e klasse te spelen, daar waar we thuis horen. 

De afgelopen weken is er, met de trainerswissel, veel gebeurd binnen de Selectie. Wij bedanken Arend Bakker zeer voor zijn bewezen diensten en binnenkort zal er, samen met het bestuur en de TC, een passend bedankmoment komen. Iets dat Arend absoluut verdient! Laten we tot slot ook Huizen 2 niet vergeten die met hun goede resultaten en de koppositie voor een zeer goede sfeer hebben gezorgd binnen de Selectie. Wij hopen op een kampioenschap. 

Nu even een weekje rust en wij zien jullie graag allemaal op zaterdag 2 maart in De Meent. Dan spelen we om 17:00 uur tegen nummer 3 Sporting Badhoevedorp. 

Sportieve groet,
De spelers van Huizen 1