Doelshoppen

Laatste seizoen Arend Bakker

Het bestuur, de technische commissie en Arend hebben in goed onderling overleg besloten dat Arend aan het einde van dit seizoen afscheid van de KV Huizen neemt.

Arend is bezig aan zijn vierde jaar als hoofdtrainer van KV Huizen. Tijdens zijn trainerschap is er altijd een goede en prettige samenwerking geweest. Hoogtepunten van de afgelopen jaren waren de - helaas na strafworpen verloren - beslissingswedstrijd om promotie naar de tweede klasse tijdens het zaalseizoen 2014/2015 en het ongeslagen veldkampioenschap 2017/2018.
Het bestuur en de TC bedanken Arend alvast voor zijn mooie en plezierige jaren bij de club, maar natuurlijk zal er aan het eind van dit seizoen nog uitgebreid afscheid genomen worden.

In overleg met alle betrokken partijen gaat de TC op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer, die onze talentvolle en jonge spelersgroep vanaf de zomer van 2019 zal gaan begeleiden.