Onze voorzitter rijdt Alpe d'Huez

Op donderdag 7 juni a.s. neemt onze voorzitter Theo deel aan de Alpe d'HuZes. Onder het motto "Opgeven is geen optie" beklimt Theo na een maandenlange voorbereiding met een drietal collega's 15x de 'Hollandse berg' Alpe d'Huez. Op die manier leveren zij een bijdrage aan de strijd tegen kanker, die elk van hen zelf of van heel dichtbij heeft meegemaakt. Wil je Theo en daarmee het KWF sponsoren, klik dan op deze link: https://inschrijving.opgevenisgeenoptie.nl/steun-deelnemer?ri=37834. Dan kom je op Theo zijn eigen Alpe d'HuZes pagina en zie je zijn persoonlijke redenen om mee te doen. Al is het bedrag nog zo klein, elke euro telt, zeker voor een mensenleven! Namens Theo, het KWF en al die kankerpatiënten alvast bedankt voor jullie bijdrage.