SponsorKliks, gratis sponsoren! 

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 035-5446035
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

KVH Jeugd Veilig Actief en Vertrouwenscontactpersoon

Op de vrijwilligersavond heeft de KVH uit handen van wethouder Marianne Verhage het keurmerk ‘Jeugd Veilig Actief’ in ontvangst mogen nemen. Jeugd Veilig Actief is een project van de gemeente Huizen wat in samenwerking met het Sportplatform Huizen en de Vrijwilligerscentrale Huizen wordt uitgevoerd. Verenigingen met het keurmerk Jeugd Veilig Actief hebben een actief beleid op het gebied van grensoverschrijdend gedrag. Niet alleen op papier, maar ook in de praktijk in woord en daad. Met elkaar en naar elkaar. Met respect voor iedereen in een veilige sportomgeving.
Een van de voorwaarden om te voldoen aan het keurmerk is het hebben van een vertrouwenscontactpersoon. Op de JAV 2017 is Mariska Boegschoten in deze functie benoemd en zij stelt zich graag even voor: 
Mijn naam is Mariska Boegschoten, ik ben 33 jaar en speel sinds een aantal jaar bij KV Huizen. Ook mijn man en twee kinderen zijn actief bij KV Huizen. Ook ben ik sinds een aantal maanden actief bij de KNKV, waar ik bezig ben met het ontwikkelen van de beoordelingen voor nieuwe scheidsrechters. In het dagelijks leven ben werkzaam als leerkracht en gedragsspecialist in het basisonderwijs. 
Het bestuur heeft mij benaderd met de vraag of ik voor KV Huizen de vertrouwenscontactpersoon wil zijn. De komende vier jaar zal ik deze rol vervullen. Hiervoor heb ik een cursusdag gevolgd van het NOC-NSF.

 

Wat is een vertrouwenscontactpersoon?

Een VCP is het eerste aanspreekpunt voor iedereen die te maken heeft met (seksuele)intimidatie of ander ongewenst gedrag en hier met iemand over wil praten. Onder ongewenst gedrag verstaan we: bedreiging, (online)pesten, mishandeling, belediging, discriminatie. Maar ook kunnen we het hebben over doping, matchfixing, eetstoornissen, e.d. De VCP is voor iedereen beschikbaar die opmerkingen of vragen heeft over (seksuele) intimidatie of die over een concreet incident een gesprek wil hebben. Dit gesprek gebeurt anoniem. Wel heeft de VCP de taak om het gesprek te bespreken met het bestuur, om zodoende een passende oplossing te vinden. Soms ligt de oplossing binnen handbereik van het bestuur. Mocht dit niet het geval zijn, dan verwijst de VCP je door naar andere organisaties, die je kunnen helpen. De VCP is er voor sporters, ouders van sporters, vrijwilligers, bestuur, kortom iedereen die iets met de vereniging te maken heeft. Je kunt mij mailen op vcpmariska@kvhuizen.nl. Maar natuurlijk ben ik ook regelmatig te vinden bij de wedstrijden en is aanspreken ook altijd mogelijk.

spankbang.cc