SponsorKliks, gratis sponsoren! 

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 035-5446035
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Vrijwilligers, super bedankt!

Afgelopen vrijdagavond hebben we met ruim 50 vrijwilligers genoten van een gezellige avond. Dankzij de sponsorcommissie waren we te gast bij restaurant CornelisZ in Huizen. Zij verzorgden een geweldige avond met hapjes, drinken en een overheerlijk stamppotbuffet. 
Op de vrijwilligersavond staan alle vrijwilligers van de vereniging in het middelpunt, het is hun avond als dank voor het werk voor de KVH. Van 1x per jaar helpen met oud papier ophalen tot 3x in de week trainer/coach van een team, het maakt niet uit. Een hoogtepuntje is altijd de bekendmaking van de Vrijwilliger van het jaar. En voor 2017 is die eer te beurt gevallen aan Evelien van den Born; zij ontving naast mooie woorden en bloemen, de Theo Vijfhuize schaal en een 'Lekker eten' bon van CornelisZ/Tafelberg. Evelien is al ruim 40 jaar lid van de vereniging en tot op de dag van vandaag actief als vrijwilliger. Het spelletje korfbal staat bij haar hoog in het vaandel en het is dan ook niet vreemd dat haar activiteiten met name op het technische vlak liggen. We gaan er van uit dat Evelien nog lang op haar eigen manier haar werk blijft doen. 
Het bestuur bedankt iedereen voor zijn/haar komst en natuurlijk ook Cornelisz/Tafelberg voor de supergezellige gastvrijheid.
 
Voor een foto impressie van de avond klik op de link https://photos.app.goo.gl/n5XIi68b86bNC6gB3.
spankbang.cc