Contract Arend Bakker met een jaar verlengd

Arend is bezig aan zijn tweede seizoen als trainer/coach van Huizen 1. Na een succesvol eerste jaar, heeft Arend in zijn tweede jaar te maken met heel veel en vooral langdurige blessures; dat resulteert helaas in een sportief wat minder succesvol jaar. Ondanks dat is Arend er in geslaagd om van onze selectie de afgelopen twee jaren één geheel te maken. Ook voor komend seizoen hebben Arend en de complete selectiegroep het vertrouwen in elkaar uitgesproken. Om die reden zijn bestuur en technische commissie dan ook blij mee te kunnen delen dat het contract met Arend opnieuw met één jaar is verlengd.

Peter Van As, trainer/coach van Huizen 2, heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen met zijn taken. De TC is op zoek naar een vervanger. Wij bedanken Peter voor zijn inzet de afgelopen twee seizoenen.