Uitslag rabobank Clubkas campagne

Donderdagavond 6 april was de feestelijke slotavond van de Rabobank Clubkas Campagne. De opbrengst voor KV Huizen is maar liefst € 1.988,63. Hiervan werd 1000 euro verdiend met ons promotiefimpje en nog een keer bijna 1000 euro voor de 109 stemmen die de KV Huizen mocht ontvangen. Dankjewel stemmers. Dankjewel Tessa en Wim Van As voor het originele promotiefilmpje. Dankjewel Rabobank.

Tijdens de feestelijke avond met presentatie van oud-schaatser Jochem Uytdehaage, kreeg de KV Huizen kreeg een mooi bedrag voor de behaalde stemmen (109). Daarnaast bleken we ook een van de winnaars van de originaliteitsprijs. Hiermee kreeg onze vereniging nog eens een cheque voor 1000 euro.

We kunnen dus met recht spreken over een geslaagde avond en een geslaagde campagne. Nogmaals bedankt aan iedereen die dit heeft mogelijk gemaakt.