wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Huizen C2 kampioen!

Zaterdag 12 mei was het feest voor Huizen C2. De kampioensvlag kon de top in na een spannende wedstrijd, die gewonnen werd van TZ C3.

Na een moeilijke 1e helft veld en zaal werd er besloten om de 2e helft veld een klasse lager te spelen. Doelstelling was ook meteen om kampioen te worden. De eerste 2 wedstrijden zaten we goed op koers en waren we duidelijk sterker dan de tegenstanders, ook al was dat niet altijd te zien in de uitslagen. De derde wedstrijd was tegen de concurrent de Eemvogels en werd een spannende wedstrijd waar we een 4-1 voorsprong uiteindelijk uit handen gaven en het 5-5 werd. Wegens wat ongelukkige omstandigheden werd de return tegen de Eemvogels op een doordeweekse dag gespeeld. Echt spijt hadden we hier niet van, na een goede wedstrijd gingen we naar huis met 2 punten.

Het gevolg hiervan was dat we vandaag de kampioenswedstrijd mochten spelen Tegen TZ C3. Dit zou de vierde keer worden dat we tegen elkaar zouden spelen. De overige wedstrijden werden 2 keer in ons voordeel beslist en werd er een keer gelijk gespeeld. Er lagen dus duidelijk kansen. De wedstrijd werd goed begonnen met al heel snel een goede kans, maar ging jammer genoeg mis. De hele eerste helft hadden we heel veel kansen, mede doordat TZ geen druk gaf en waren we veel beter, maar werd er niet gescoord. 0-0 met rust.

In de 2e helft was hetzelfde beeld als de 1e helft. Wij veel kansen en veel bal bezit. Gelukkig viel er nu wel een bal in. Hehe, eindelijk de voorsprong, maar nog geen 2 aanvallen later was het alweer gelijk. Het zal toch niet???? Niet uit het veld geslagen ging het andere aanvalsvak op zoek naar de doelpunten. Door het lange verdedigen wilden ze soms te snel. Het andere vak hield het gelukkig goed dicht en werd het gat in de korf toch gevonden. Nu vasthouden de voorsprong. Weer veel ballen mis, waar blijft de 2 punten voorsprong. Uiteindelijk werd dan toch de verlossende derde gescoord. De wedstrijd duurde gelukkig niet lang meer. Ook werd er niet meer gescoord en konden we ons kampioenen noemen.

Na de wedstrijd werd dit gevierd met certificaten, snoep en een drankje in de kantine. Na een moeizaam seizoen dus een leuke beloning voor Huizen C2.