SponsorKliks, gratis sponsoren! 

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 06-45554897
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

01 april
15:30
Huizen 1 - Koveni 1
14:15
Huizen 3 - Koveni 2
13:25
Sporting Badhoevedorp 3 - Huizen 4
13:00
Dalto/Klaverblad Verzekeringen A4 - Huizen A1
13:15
Huizen B2 - De Corvers B1
12:15
Huizen C1 - ODIK/JansenvdGrift C1
09:30
MIA D2 - Huizen D1
11:00
Tweemaal Zes D2 - Huizen D2
09:00
Fortissimo E2 - Huizen E1
11:15
Huizen E2 - Aurora E2
09:00
Fiducia F1 - Huizen F2

Uitslagen

25 maart
Fiducia 2 - Huizen 2
14-17
ASVD 5 - Huizen 3
11-19
Huizen 4 - Rapid 5
13-10
Huizen B1 - Antilopen/Lancyr Deelen B1
5-5
Purmer B2 - Huizen B2
16-4
Huizen D1 - De Meeuwen D2
13-9
Huizen D2 - SGV D1
8-3
Huizen E1 - Nova E2
4-2
Haarlem E1 - Huizen E2
11-4
Huizen F1 - Victum F1
10-4
SDO/Fiable F2 - Huizen F2
7-10

Kalender

Nieuws uit de Bestuurskamer

Nieuws uit de bestuurskamer - februari 2020

De eerste maand van 2020 zit er inmiddels weer op, er is inmiddels weer een hoop gebeurd binnen de vereniging waarvan wij jullie graag op de hoogte brengen

Jupiler op de tap:

Bij het bekijken van de verkoopcijfers van de bar is ons duidelijk geworden dat er steeds meer Jupiler uit flesjes gedronken word dan Gulpener van de tap. We hebben al voor de jaarwisseling daarom

uitvoerig overleg gehad met AbInBev, de leverancier van Jupiler. Onze insteek hierbij was dat we wilde onderzoeken of het haalbaar en financieel interessant was om Jupiler op de tap te gaan nemen. Mede doordat Gulpener een sponsor is van de KVH bleek dit echter niet zo te zijn. De wijze waarop we momenteel de beide biersoorten aanbieden zullen we dus handhaven.

Alcohol- en rookbeleid:

Tijdens de JAV kwam het al ruimschoots aan bod, het alcohol- en rookbeleid binnen de vereniging. Er ligt momenteel een bestuursbesluit waarin staat beschreven dat er alcohol geschonken mag worden vanaf 15:00. Dit bestuursbesluit is ingediend bij de laatste wijziging van de vergunning, deze tijden zijn hierin dus ook opgenomen. Het is dus niet toegestaan om hier vanaf te wijken, voor 15:00 zal er dus geen alcohol geschonken mogen worden.

Ook het rookbeleid heeft aandacht binnen het bestuur. Er zijn inmiddels gesprekken met de gemeente gaande om een rookvrije zone van het buitenterrein te maken. De komende maanden zal dit vorm moeten gaan krijgen. Tijdens de JAV hebben we in ieder geval met elkaar afgesproken dat er rondom het kunstgrasveld niet meer gerookt mag worden. Voor aanvang van de 2e helft van het veldseizoen zullen er borden geplaatst gaan worden met daarop aangegeven dat er een rookverbod geld binnen de hekken.

Materiaalhok:

Begin van het zaalseizoen is het materiaalhok weer opgeruimd, graag aan iedereen die hier gebruik van maakt het verzoek om deze netjes te houden. Binnenkort zullen er een aantal aanpassingen worden gedaan in de inrichting van het hok zodat er wat meer ruimte ontstaat.

Website:

De webredactie is bezig met een nieuw ontwerp voor onze website. Hier zal nog de nodige tijd ingestopt moeten gaan worden, dus voorlopig zal de huidige website blijven draaien. Mocht je nog ideeën hebben of zou je hiermee willen/kunnen helpen, meld je dan aan via webredactie@kvhuizen.nl

Gevonden voorwerpen:

Wellicht is het jullie zelf ook al opgevallen, maar de tassenrekken liggen weer vol met verdwaalde schoenen, shirts, broeken en andere kledingstukken. Een verzoek aan eenieder om te kijken of er iets van jullie tussen ligt. Aan het einde van deze maand zullen we de rekken leeghalen en tijdelijk opslaan. Na verloop van tijd zullen we deze spullen schenken aan het goede doel. Mocht je dus iets missen, kijk nog op het rek voordat het te laat is.

Sponsorcommissie:

Tijdens de JAV is er bij een aantal personen het idee ontstaan om de sponsorcommissie nieuw leven in te blazen. Hier zijn wij als bestuur natuurlijk enorm blij mee, de vereniging kan inmiddels namelijk niet meer zonder sponsoring. De komende periode zal de sponsorcommissie een plan gaan opzetten om meer sponsoren te gaan bereiken en de huidige contacten te intensiveren.