Huizen 1 - De Eemvogels 1

Buitengewoon spannende thuiswedstrijd voor Huizen 1

Na de spijtige nederlaag van vorige week, betrad Huizen S1 met goede moed het veld. Met als enige doel; winnen van de Eemvogels. De lust naar een overwinning werd naarmate van de wisselende uitslagen voor Huizen steeds groter. Gelukkig, resulteerde de gedrevenheid van het team in een overwinning voor Huizen.

Het fluitsignaal klonk en uit de eerste aanval van Huizen volgde meteen een mooi eerste doelpunt van Johan waardoor Huizen al snel op 1-0 voorsprong kwam. Echter, werd dit ten gunste van Huizen al razend snel 2-0. Maar de tegenstander bleef veel strijd leveren, wat resulteerde in een redelijk gelijk opgaande stand. Echter, was er een groot omslagpunt toen de Eemvogels een strafworp mee kregen en daarmee de score gelijk werd (5-5). \ Eind eerste helft leek Huizen enigszins te verzwakken, waardoor de doelpunten tijdelijk uitbleven. Huizen ging de rust in met een achterstand van 5-7.

Te zijner tijd, groeide het ongenoegen onder zowel het publiek als de spelers van Huizen wat leidde tot een flinke dosis spanning. Vol beleving beperkte Johan de achterstand tot een punt verschil. Echter, reageerde de Eemvogels hierop met met een schot en een vrije bal waardoor achterstand van Huizen werd uitgebreid tot 6-9.

Aan beide kanten vielen nog enkele doelpunten, maar het echte omslag punt voor Huizen kwam bij de 8-10 gemaakt door Frank. De beleving bij Huizen kwam terug onder zowel het team als het publiek. Topscoorder Johan, die op dit moment in de wedstrijd 5 doelpunten op zijn naam heeft staan wordt van het verdedigingsvak naar het aanvalsvak gebracht als tactische zet van coach Arnold. Mede door het enthousiasme vanaf de zijlijn en het vertrouwen van de coach hield Huizen hoop, wat resulteerde in een reeks van doelpunten voor Huizen. Het staat momenteel 10-10, met nog maar enkele minuten op de klok kan Huizen de overwinning bijna ruiken. Intussen neemt de ergernis en frustratie onder de Eemvogels duidelijk toe.....En terecht, want invalster Samantha uit S2 maakt met een kaarsrecht schot, die reikt tot enkele meters boven de korf het winnende doelpunt in de laatste paar seconden van de wedstrijd. Een dik verdiende winst voor Huizen, 11-10!

Aanval: Johan, Lindsey, Nina K en Steven
Verdediging: Pim, Frank, Maxime en Joyce