SponsorKliks, gratis sponsoren! 

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 06-45554897
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Huizen verliest van zuiver VZOD

Afgelopen zaterdag speelde Huizen thuis tegen de nog puntloze opponent VZOD. Zelf had Huizen de afgelopen wedstrijd gewonnen en stond daarom met 2 punten in de middenmoot.

VZOD was voor Huizen nog een onbekende tegenstander en daarom moest er scherp gestart worden. Ook VZOD had blijkbaar meegekregen om scherp te starten en vooral op de afronding te focussen. Dit laatste was duidelijk te merken. In een mum van tijd had VZOD al een voorsprong van 1-6. Met een time-out voor Huizen werden de koppen bij elkaar gestoken, we moesten aan de bak om de wedstrijd niet nu al uit handen te geven. Het leek even de goede kant op te gaan met een 3-7 tussenstand. VZOD was de scherpte richting de korf nog niet kwijt en wist met 3 doelpunten het gat weer te vergroten. Na de 3-10 stand bleef het verschil steeds rond de 6 punten hangen tot aan de stand van 8-14. VZOD was niet van plan om Huizen dichterbij te laten komen en zetten een reeks van 5 doelpunten op het scoreformulier. Het verschil was nu wel erg groot, ondanks dat de moed in de schoenen was gezakt probeerde Huizen het nog wel. Dit resulteerde in 5 doelpunten voor Huizen en nog 8 voor VZOD. Dit alles bij elkaar heeft gezorgd voor een eindstand van 13-27. 

Huizen bevindt zich momenteel op een 6e plaats en zal het 2 oktober thuis opnemen tegen de huidige nummer 2, Reehorst ‘45. De wedstrijd begint om 15:00u en Huizen hoopt weer op een hoop publiek langs de lijn.

spankbang.cc