SponsorKliks, gratis sponsoren! 

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 06-45554897
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

ESDO 1 - Huizen 1

Na de nipte nederlaag van vorige week ging het Vlaggenschip van KV Huizen deze week met goede moed richting ESDO in Kockengen. Onder toeziend oog van ex-hoofdtrainer van vorige jaren Brenda Voortman en een aantal trouwe supporters won Huizen deze wedstrijd met 10-13 op een warme nazomerse dag. 
 
Net als vorige week opende de tegenpartij de score. Dit deden ze door middel van een strafworp, maar dit werd als snel weer rechtgezet. ESDO kwam weer op een voorsprong, maar na de 2-2 was het Huizen die de wedstrijd domineerde en de voorsprong de hele wedstrijd niet meer weggaf. Zo werd de stand tot rust uitgebouwd tot 6-9 met mooie uitgespeelde aanvallen en werden er vooral korte kansen en doorloopballen gescoord. In de rust werd aangegeven dat we deze voorsprong niet meer weg mochten geven. Verdedigend hadden we het goed onder controle, aanvallend moesten we nog een tandje bijzetten. 
 
Na rust was de concentratie in het begin een beetje weggezakt waardoor ESDO gelijk scoorde, maar Johan reageerde hier gelijk op met 2 mooie doelpunten. Hierna werd de scheidsrechter wat gevoeliger voor het publiek die meer van zich lieten horen. Doordat de scheidsrechter 2 strafworpen gaf aan ESDO en een doorloopbal van onze kant werd afgekeurd, werd het op het einde van de wedstrijd toch nog spannend. ESDO kwam terug tot maar 1 doelpunt verschil: 10-11. Gelukkig herpakten wij onszelf door nog 2 doelpunten te scoren, waarmee de eindstand op 10-13 kwam. 
 
Door deze eerste overwinningspunten heeft het Vlaggenschip van KV Huizen nu een mooi plekje in de middenmoot. Volgende week staat er weer een thuiswedstrijd op het programma tegen hekkensluiter VZOD uit Kudelstaart om 15:30 en wordt er weer gestreden om de punten. We hopen dat er veel supporters ons komen toejuichen naar de overwinning.
spankbang.cc