Verslag Huizen 1 - ESDO 1

Deze zaterdag speelden Huizen 2 tegen Fiducia 3 en Huizen 1 tegen ESDO 1. Voor beide Huizen ploegen stond er deze zaterdag veel op het spel, aangezien het einde van het zaalseizoen nadert en de kans op degradatie alleen maar groter wordt. Voor Huizen 1 was deze wedstrijd extra belangrijk omdat ze tegen de directe concurrent ESDO speelden.

In de beginfase van de wedstrijd begon Huizen 2 met een achterstand van 0-4 tegen Fiducia. Hierna leek Huizen 2 het spel op te pakken en lukte het om mee te scoren met de tegenstander. De achterstand in het begin kon helaas niet meer worden goed gemaakt, waarbij Huizen 2 uiteindelijk de wedstrijd verliest met 13-16.

Huizen 1 startte de wedstrijd met een 1-0 voorsprong. ESDO leek hier niet voor terug te deinzen en reageerde met 5 doelpunten. Ondanks de 5 tegendoelpunten liet Huizen nog zien dat het de wilskracht had om te winnen. Huizen wist meerdere keren te scoren waarbij de achterstand steeds kleiner leek te worden. Beide ploegen verlieten hoopvol het veld in de rust met een tussenstand van 9-10.

Zodra de tweede helft van de wedstrijd begon, wisten beide ploegen een keer te scoren. De aanvallen van Huizen leken echter steeds van kortere duur, terwijl ESDO steeds langer balbezit wist te houden. Hierdoor lukte het ESDO om maar liefst 6 keer achter elkaar te scoren. De rest van de wedstrijd wist Huizen nog maar een paar doelpunten te scoren en maakte ESDO ondertussen de achterstand alleen maar groter. Huizen verloor uiteindelijk de wedstrijd met een eindstand van 13-23.

Graag willen wij de vele supporters bedanken die aanwezig waren bij onze wedstrijden. We hopen jullie zaterdag 14 maart weer te zien. Deze keer niet in Huizen maar in Maasdijk tegen de Dijkvogels. Huizen 2 start de wedstrijd om 19:25 en Huizen 1 start de wedstrijd om 20:40.