Verslag Luno 1 - Huizen 1

Voor zowel Huizen 2 als Huizen 1 stond deze zaterdag de ploeg Luno uit Linschoten op het programma. Het 2e van Huizen verloor de thuiswedstrijd met 10-17 en het vlaggenschip van Huizen maakte het de nummer 1 uit de poule erg lastig met een einduitslag van 14-15.  Om 18.20 uur begon Huizen 2 aan de wedstrijd. Deze verloor Huizen helaas met 18-7.

Hierna was het de beurt aan Huizen 1. Dat een pittige wedstrijd stond te wachten was duidelijk. De Linschoters staan, weliswaar na o.a. het verliezen van Madjoe, op een tweede plek. Reden voor Huizen om scherp aan de wedstrijd te beginnen en dit uiteraard zo te houden.

Luno opende de score gelijk in de eerste aanval met een vrije bal en lieten zo weten scherp te zijn. Het tegenantwoord kwam direct door eveneens met een vrije bal de score weer gelijk te trekken. Tot aan de 2-2 kon Huizen nog enig weerstand bieden maar daarna ging Luno er met een voorsprong vandoor met zuivere schoten en felle aanvallen. Huizen liet Luno tot een 12-7 ruststand uitlopen.

Na de rust liep Luno verder uit door snel tweemaal te scoren en na een strafworp benut door Huizen sloeg Luno een nog groter gat door zes keer te scoren zonder een doelpunt van onze kant. Ondanks de gegeven energie en wilskracht werd duidelijk dat Luno deze wedstrijd een maatje te groot was voor Huizen en eindigde de wedstrijd in een flinke nederlaag met 26-10 op het scorebord.

Wij willen de supporters bedanken voor hun komst en zien jullie graag 7 maart weer in Huizen voor de wedstrijd tegen ESDO om 16.45 uur.