Verslag De Vinken 1 - Huizen 1

Afgelopen zaterdag moesten zowel Huizen 1 als Huizen 2 naar Vinkeveen om het daar op te nemen tegen De Vinken. Huizen 2 speelde een zeer goede wedstrijd, maar gaf het in de laatste minuten uit handen. Huizen 1 mocht het daarna opnemen tegen de nummer 3 van de competitie. Gezien de eerste ontmoeting kon Huizen rekenen op een moeilijke wedstrijd.

De wedstrijd begon met kansen over en weer, waarbij duidelijk was dat het vizier van De Vinken op scherp stond. Huizen had hier meer moeite mee en kwam daardoor op een 4-1 achterstand. Telkens als Huizen een doelpunt wist te maken, lukte het De Vinken om twee keer te scoren. Hierdoor gingen de teams rusten met een 9-4 ruststand.

Huizen kwam vervolgens goed uit de kleedkamer en wist de eerste treffer te maken. Zoals ook in de eerste helft wist De Vinken meteen weer twee keer te scoren. Nadat Huizen nog een keer scoorde, brak er een zeer zuivere periode van De Vinken aan met maar liefst zes doelpunten achter elkaar. Met een tussenstand van 17-7 was het duidelijk dat Huizen zonder punten terug richting ‘t Gooi zou gaan. Huizen wist nog vier doelpunten te maken, De Vinken nog zeven. Eindstand: 24-10.

Komende zaterdag gaat Huizen op bezoek bij nummer 2 Luno. Gezien de eerste uitslag (14-15) zouden er mogelijkheden moeten zijn om weer eens wat puntjes te pakken.

Supporters van afgelopen zaterdag; bedankt voor jullie steun! Hopelijk zijn jullie er zaterdag ook weer bij in Linschoten om Huizen 1 en 2 aan te moedigen. De wedstrijd van S2 start om 18:20 uur, die van S1 om 19:35 uur. Komt dat zien!