Verslag Huizen 1 - Hebbes 1

De ingrediënten voor een mooie korfbalmiddag waren aanwezig. Met twee overwinningen op zak en de eerste contouren van een sfeervolle sporthal begonnen we zaterdag met de selectie aan de wedstrijden. Daarnaast hebben we een nieuwtje: we hebben het voornemen om weer van elke wedstrijd een verslag te maken.

Het tweede liet een prima indruk achter in de wedstrijd tegen OVVO. Het lukte echter net niet om de overwinning over de streep te trekken. Met het eerste team traden we aan tegen studentenvereniging Hebbes uit Utrecht. Open deur: een overwinning was noodzakelijk om aansluiting met de middenmoot te krijgen. Zo speelden we helaas niet. We begonnen niet scherp aan de wedstrijd en in no-time keken we tegen een 0-4 achterstand aan. En die klap kwamen we niet meer te boven. Pas na tien minuten scoorden we voor de eerste keer. Maar Hebbes had gedurende de hele wedstrijd het vizier meer op scherp staan. We gingen de rust in met 6-13. In de tweede helft hadden we het verdedigend beter op orde. Alleen konden we aanvallend nog steeds geen potten breken. En dan zie je ook dat het qua externe factoren niet meezit. We gingen met 12-20 ten onder tegen een directe concurrent. Volgende week nemen we het in Vinkeveen op tegen de Vinken.

In deze wedstrijd scoorden: Joyce 3,Jelmer en Pim 2,Maxime,Nina R, Roelof, Frank en Coen allen 1