DSO 1 - Huizen 1

Op bezoek bij DSO Heeft Huizen niet het spel laten zien waar het toe in staat was. Na het scoren van een vrije bal bleef het lang stil aan de kant van Huizen, waardoor het al snel op een 5-2 achterstand aankeken. Huizen kwam met wisselvallig spel terug op een 7-6 achterstand. Maar de kleine fouten en het niet afronden van kansen zorgde er voor dat DSO kon uitlopen naar 12-6.

Met nog enkele doelpunten wist Huizen nog terug te komen tot 4 punten verschil: 14-10.

Huizen was met dit spel niet in de mogelijkheid om de wedstrijd te keren en in de laatste minuten was het DSO die nog drie punten scoorde om de wedstrijd te winnen met 17-10.

Door slordig spel, niet afgeronde kansen en veel persoonlijke fouten heeft Huizen deze wedstrijd weggegeven.